Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

  Anti Aging

  Anti aging behandelingen (Huidverjonging) Manueel.

  +Timexpert White

  +Timexpert White

   

  Anti-agingverzorging speciaal gecreëerd voor de doffe huid met hyperpigmentatie.
  Dankzij de effectieve technologie Melanolight Process, een exclusief procedé dat ontwikkeld is in de laboratoria van Germaine de Capuccini, voorkomt, reguleert en corrigeert Timexpert White het ontstaan van vlekken zodat het gelaat, als een edelsteen, zijn perfectie herwint.

  +Timexpert Rides

  +Timexpert Rides

  Deze gelaatsverzorging is ontwikkelt voor het bestrijden van de fijne lijntjes in het gelaat.
  Drievoudige werking: neutraliseert huidcontracties, vult uitdrukkingslijnen op en maakt rimpels glad. Botoxeffect!!!!

  Een extra aanvulling op de Timexpert Rides is de Timexpert Rides Eyes :
  Behandeling voor oogcontouren. Bestrijd rimpels van binnenuit, vermindert expressielijnen en rimpels. De ogen klaren op in een oogopslag. Pakt doeltreffend oogzakken en wallen aan.

  +Timexpert Lift (IN)

  +Timexpert lift(in)

  Een nieuwe benadering van cosmetische lifting, dat chirurgische lifting naar de kroon steekt en zorgt voor een algemeen resultaat, vanuit de 3 vectoren van de verjonging :

  • Geeft een liftend effect
  • Vult rimpels en fijne lijntjes op
  • Spant de huid aan

   

  Het geheim? V-Matrix, een complex met een hoog rendement dat beschikt over actieve bestanddelen die geprogrammeerd zijn om het netwerk waaruit de structuur van de onderhuid bestaat te reconstrueren en zo de stevigheid van binnenuit te herstellen. Daarnaast helpt een combinatie van calcium en glucose van biotechnologische herkomst om de compactheid van de huid te verhogen.

  De gelaatstrekken komen beter tot hun recht. Rimpels worden minder zichtbaar. De gelaatsvolumes worden voller en opnieuw gepositioneerd. Het gelaatsovaal krijgt strakkere vormen.

  +Excel Therapy O2 (Zuurstofboost)

  +Excel Therapy O2 (Zuurstofboost)

  De nieuwste Anti Pollutie Cosmetica!!

  Nieuwe Anti-pollutieverzorging op basis van zuurstof. Voorkomt en bestrijdt vroegtijdige veroudering.
  Cosmetische verzorgingslijn met Cytokines en zuurstof die de huid beschermt tegen stressveroorzakende omgevingsfactoren en de veroudering vertraagt. Ze bevat componenten die helpen de celfuncties van de huid te herstellen en bieden de noodzakelijke mechanismen aan om veroudering tegen te gaan, en vervuiling van de huid uit te sluiten.

   

  Deze verzorging zorgt er voor dat u een schild creëert op uw huid zodat er geen stoffen meer van buitenaf in de huid kunnen indringen. Deze verzorging is ideaal wanneer uw huid nood heeft aan een boost van zuurstof. U heeft een instant touche d’éclat met deze verzorging.

  +Excel Therapy Premier

  +Excel Therapy Premier

  De beste aanvullende thuisproducten:

  Excel Therapy Premier is de luxueuze cosmeticalijn van Germaine de Capuccini. Een sublieme anti-agingbehandeling gebaseerd op een revolutionair biotechnologisch actief bestanddeel, het resultaat van vele jaren van onderzoek: Longevity-Guard, een peptidencombinatie gewonnen uit rijst die de eigenschap “SIRT-Activating” heeft. Dat is de eigenschap om de sirtuïnes in de huidcellen te activeren met het doel het leven ervan te verlengen en zodoende de algemene veroudering van de huid uit te stellen.

   

  Op die manier krijgt de huid door middel van Excel Therapy Premier, toegang tot een uiterst kostbare schat: de proteïnen van de lange levensduur.

  Excel Therapy Premier wordt uitgebreid met THE CREAM GNG, een cosmetisch juweeltje gebaseerd op de revolutionaire wetenschap van de genomica. Slaagt erin om de leeftijd van huidcellen te reduceren dankzij GENAGE CONFIDANT, een multigene formule die het resultaat is van celonderzoek uitgevoerd tot in de meest besloten gebieden van de genen om het verouderingsproces van de huid om te keren.

  Anti aging behandelingen (Huidverjonging) Met onze toestellen.

  +Dermatech Behandeling

  +Dermatech Behandeling

  De Dermatech Pen is een automatisch, minimaal invasief microneedling-apparaat, dat via een module met 36 micronaalden van chirurgisch staal op gecontroleerde wijze beschadigingen in de huid veroorzaakt om collageen in te brengen en te regenereren, terwijl het tegelijkertijd een betere opname van de actieve bestanddelen stimuleert.

  Het veroorzaakt dus een natuurlijke reactie van het organisme om de verwonding te herstellen. Het is een ontstekingsreactie die groeifactoren vrijmaakt en op deze manier de fibroblasten in de huid stimuleert waardoor we een toename van de productie van elastine, collageen I, III en IV en glycosaminoglycanen** uitlokken. Dit proces zorgt voor een verbetering van textuur, huidverjonging, stevigheid, veerkracht,…

  Werking :
  *Algemene anti-aging
  *Versterkend, betere stevigheid en compactheid van de huid
  *Herstel van de huid
  *Vervagen van lijnen en rimpels
  *Revitalisering, een gezond uiterlijk
  *Meer uniforme en homogene teint
  *Verbetert de huidtextuur
  *Minimaliseert de grootte van de poriën
  *Verbetert het aanzien van nieuwe ontstane striemen

  Een Dermatech Pen-behandeling :
  Bestaat uit een peelingsysteem met 10% ferulinezuur (hydroxykaneelzuur). Wordt in een kuur van 4 behandelingen toegepast, 1 per 2 weken. Het interval tussen de sessies kan verhoogd worden tot 3 weken, afhankelijk van de tolerantie van de huid.

  *Verplicht aan te kopen Intensive Relief en UV+FR Block SPF 50 (mag na behandeling niet aan de zon blootgesteld worden). Deze behandeling kan u ook eenmalig laten doen. U bent dan de eerste keer dat u komt verplicht om het verzorgingsproduct voor thuis aan te kopen (€ 91.60). Indien u deze behandeling boekt in een kuur van 4 behandelingen krijgt u 50% korting op uw thuisverzorgingsproduct.

  Volg ons op instagram om voor en na foto’s te bekijken van deze behandeling (bebeautiful_parfumerie_schoten)

  +Microdermabrasie

  +Microdermabrasie

  De favoriete behandeling voor een gladdere en jongere huid…

  Crystal Clear Microdermabrasie biedt een veilige en gecontroleerde methode voor peeling. Een excellente en progressieve oplossing voor open poriën, mee-eters, pigmentatieproblemen, littekens, acnelittekens, striemen en veel meer.

   

  Door de behandeling worden nieuwe collageen- en elastineformaties gevormd. Het zachte vacuümeffect zorgt voor een directe lifting van vermoeide spieren, net een ‘work out’ voor het gelaat.

  Crystal Clear Microdermabrasie kan over het hele lichaam toegepast worden, zeker op plaatsen zoals de ruwe huid op de armen, ingegroeide haren bij de bikinilijn, littekens op het hele lichaam en bij cellulitis op de benen.

   

  +Crystal Clear Zuurstofbehandeling

  +Crystal Clear Zuurstofbehandeling

  Ontdek hoe je met Crystal Clear zuurstofbehandeling ultieme schoonheid bereikt…

  Crystal Clear zuurstofbehandeling is de uitgelezen behandeling voor een ouder wordende huid. Wanneer we ouder worden daalt de beschikbare zuurstofhoeveelheid in de huidcellen, wat resulteert in minder stevigheid van de huid en het ontstaan van lijntjes en rimpels.

   

  Crystal Clear zuurstofbehandeling vult de verloren zuurstof in de huid aan en de actieve ingrediënten in het serum herstructureren de huid. Lijntjes en rimpels worden zichtbaar opgevuld. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar, maar de zuurstof werkt na de behandeling door, wat de celregeneratie stimuleert.

   

  Deze behandeling is uitstekend voor een acnehuid door het antibacteriële effect van het serum. Mogelijke littekens en de bacteriën die de acne veroorzaken worden tegengegaan.

   

  +VIP Zuurstofbehandeling

  +VIP Zuurstofbehandeling

  Dit is een combinatie behandeling. Tijdens deze behandeling krijgt u de volledige zuurstofbehandeling van Germaine De Capuccini gecombineerd met ons Oxygen serum dat we gaan inwerken met ons toestel van Crystal Clear. Dit geeft een zeer geconcentreerde zuurstofboost aan uw gelaat, waardoor u een instant mooi resultaat krijgt. Dit is een zeer leuke behandeling voor u gaat trouwen, naar een feest moet, op vakantie gaat, een belangrijke voordracht of vergadering heeft,…

  +Microneedling

  +Microneedling

  Creëer terug jeugdigheid met COMCIT™

  COMCIT™ combineert de toevoer van Cryozuurstof met de unieke Microchanneling (Microneedling) Roller, die honderden microscopische kanaaltjes maakt in de papillaire huidlaag, zodat een krachtige infusie van actieve ingrediënten uw huid een effectieve huidverjongende boost geven.

   

  COMCIT™ maakt gebruik van een revolutionaire Cryo-handset om de huid snel te koelen terwijl op hetzelfde ogenblik de Microchanneling (Microneedling) Roller pijnloos over het gelaat beweegt om zo door de epidermis te dringen. Hierdoor creëert men telkens een opening voor de krachtige actieve regenererende ingrediënten.

   

  Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar:

  • een zichtbare vermindering van lijntjes en rimpels
  • een stevigere en jongere huid
  • een ongelofelijke energieboost
  • bevordert de aanmaak van nieuwe huid en collageen aangroei.

  Anti aging KUUR behandelingen (Huidverjonging)

  Anti aging KUUR behandelingen (Huidverjonging)

  Via onze prijslijst kan u kennismaken met onze kuurbehandelingen. Als u snel en op kortere termijn een mooi resultaat wil bereiken kan u onze behandelingen ook in een kuur laten doen.

   

  Bij een Microdermabrasie en Zuurstofkuur vragen wij u om 1 maal per week te komen. De microchanneling behandeling is 1 maal om de 2 weken. Wij geven u hier graag telefonisch of ter plaatsen graag mee informatie over.

  BTX en FLLRS

  BTX en FLLRS

  Schoonheid is altijd al belangrijk geweest voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. Daarom overwegen veel mensen een cosmetische of medische behandeling: om hun schoonheid nog beter uit te laten komen.

  Wij kunnen u ook verder adviseren over de bahandeling van Botox en Fillers. Voor meer info : 034349934 of bebeautifulschoten@gmail.com

  Arrangementen.

  Ontdek ook al onze arrangementen. Ideaal om uzelf in de watten te leggen of om cadeau te geven!!
  Cadeau arrangement! : Manicure met Longwear en Teennagels lakken met Longwear
  Cadeau arrangement Anti Age! : V-Shape Mask en Pedicure met Longwear
  Moederarrangement! : Detox gelaatsverzorging en Manicure met Longwear
  Anti-stress arrangement! : Rug; -nek en schoudermassage, Anti-stress gelaatsverzorging met rozenmasker en Spa manicure.
  Verjaardagsarrangement! : Minigelaatsverzorging en Manicure met Longwear.
  Kerstarrangement! : So Polish Gellak aan de handen en Minigelaatsverzorging.
  Kerstarrangement Anti Age! : Timexpert Lift In, Rides Oogverzorging en V-Shape mask.

  U kan onze arrangementen online boeken of een cadeaubon laten maken.

  TERUG NAAR CATEGORIEËN

  Kom langs. En laat je verwennen

  “Beauty is when you can appreciate yourself. When you love yourself, that’s when you’re most beautiful.”
  Zoe Kravitz