Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

Anti aging behandelingen (Huidverjonging) Manueel.

+Timexpert White

+Timexpert White

 

Anti-agingverzorging speciaal gecreëerd voor de doffe huid met hyperpigmentatie.
Dankzij de effectieve technologie Melanolight Process, een exclusief procedé dat ontwikkeld is in de laboratoria van Germaine de Capuccini, voorkomt, reguleert en corrigeert Timexpert White het ontstaan van vlekken zodat het gelaat, als een edelsteen, zijn perfectie herwint.

+Timexpert rides

+Timexpert lift(in)

Een nieuwe benadering van cosmetische lifting, dat chirurgische lifting naar de kroon steekt en zorgt voor een algemeen resultaat, vanuit de 3 vectoren van de verjonging :

  • Geeft een liftend effect
  • Vult rimpels en fijne lijntjes op
  • Spant de huid aan

 

Het geheim? V-Matrix, een complex met een hoog rendement dat beschikt over actieve bestanddelen die geprogrammeerd zijn om het netwerk waaruit de structuur van de onderhuid bestaat te reconstrueren en zo de stevigheid van binnenuit te herstellen. Daarnaast helpt een combinatie van calcium en glucose van biotechnologische herkomst om de compactheid van de huid te verhogen.

De gelaatstrekken komen beter tot hun recht. Rimpels worden minder zichtbaar. De gelaatsvolumes worden voller en opnieuw gepositioneerd. Het gelaatsovaal krijgt strakkere vormen.

+Excel Therapy O2 (Zuurstofboost)

+Excel Therapy O2 (Zuurstofboost)

De nieuwste Anti Pollutie Cosmetica!!

Nieuwe Anti-pollutieverzorging op basis van zuurstof. Voorkomt en bestrijdt vroegtijdige veroudering.
Cosmetische verzorgingslijn met Cytokines en zuurstof die de huid beschermt tegen stressveroorzakende omgevingsfactoren en de veroudering vertraagt. Ze bevat componenten die helpen de celfuncties van de huid te herstellen en bieden de noodzakelijke mechanismen aan om veroudering tegen te gaan, en vervuiling van de huid uit te sluiten.

 

Deze verzorging zorgt er voor dat u een schild creëert op uw huid zodat er geen stoffen meer van buitenaf in de huid kunnen indringen. Deze verzorging is ideaal wanneer uw huid nood heeft aan een boost van zuurstof. U heeft een instant touche d’éclat met deze verzorging.

+Excel Therapy Premier

+Excel Therapy Premier

De beste aanvullende thuisproducten:

Excel Therapy Premier is de luxueuze cosmeticalijn van Germaine de Capuccini. Een sublieme anti-agingbehandeling gebaseerd op een revolutionair biotechnologisch actief bestanddeel, het resultaat van vele jaren van onderzoek: Longevity-Guard, een peptidencombinatie gewonnen uit rijst die de eigenschap “SIRT-Activating” heeft. Dat is de eigenschap om de sirtuïnes in de huidcellen te activeren met het doel het leven ervan te verlengen en zodoende de algemene veroudering van de huid uit te stellen.

 

Op die manier krijgt de huid door middel van Excel Therapy Premier, toegang tot een uiterst kostbare schat: de proteïnen van de lange levensduur.

Excel Therapy Premier wordt uitgebreid met THE CREAM GNG, een cosmetisch juweeltje gebaseerd op de revolutionaire wetenschap van de genomica. Slaagt erin om de leeftijd van huidcellen te reduceren dankzij GENAGE CONFIDANT, een multigene formule die het resultaat is van celonderzoek uitgevoerd tot in de meest besloten gebieden van de genen om het verouderingsproces van de huid om te keren.

Anti aging behandelingen (Huidverjonging) Met onze toestellen.

+Microdermabrasie

+Microdermabrasie

De favoriete behandeling voor een gladdere en jongere huid…

Crystal Clear Microdermabrasie biedt een veilige en gecontroleerde methode voor peeling. Een excellente en progressieve oplossing voor open poriën, mee-eters, pigmentatieproblemen, littekens, acnelittekens, striemen en veel meer.

 

Door de behandeling worden nieuwe collageen- en elastineformaties gevormd. Het zachte vacuümeffect zorgt voor een directe lifting van vermoeide spieren, net een ‘work out’ voor het gelaat.

Crystal Clear Microdermabrasie kan over het hele lichaam toegepast worden, zeker op plaatsen zoals de ruwe huid op de armen, ingegroeide haren bij de bikinilijn, littekens op het hele lichaam en bij cellulitis op de benen.

 

We gebruiken altijd een was voor de zeer gevoelige huid, ongeacht uw huidtype. Het werkt veel zachter en is minder gevoelig. In het gelaat en voor en Brazilian wax werken we met filmhars. Na het ontharen wordt de huid ingewreven met een cooling gel en een verzorgende lotion.

 

De eerste keer raden wij aan dat de haartjes toch 0.5 cm gegroeid zijn om ze goed te kunnen verwijderen. Tussen de eerste 4 ontharingsbeurten mag u een 4 tal weken rekenen. Eens de haarcyclus dan wat gelijk loopt kan u de tussenperiode rekken naar 6 weken.

+Crystal Clear Zuurstofbehandeling

+Crystal Clear Zuurstofbehandeling

Ontdek hoe je met Crystal Clear zuurstofbehandeling ultieme schoonheid bereikt…

Crystal Clear zuurstofbehandeling is de uitgelezen behandeling voor een ouder wordende huid. Wanneer we ouder worden daalt de beschikbare zuurstofhoeveelheid in de huidcellen, wat resulteert in minder stevigheid van de huid en het ontstaan van lijntjes en rimpels.

 

Crystal Clear zuurstofbehandeling vult de verloren zuurstof in de huid aan en de actieve ingrediënten in het serum herstructureren de huid. Lijntjes en rimpels worden zichtbaar opgevuld. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar, maar de zuurstof werkt na de behandeling door, wat de celregeneratie stimuleert.

 

Deze behandeling is uitstekend voor een acnehuid door het antibacteriële effect van het serum. Mogelijke littekens en de bacteriën die de acne veroorzaken worden tegengegaan.

 

+VIP Zuurstofbehandeling

+VIP Zuurstofbehandeling

Dit is een combinatie behandeling. Tijdens deze behandeling krijgt u de volledige zuurstofbehandeling van Germaine De Capuccini gecombineerd met ons Oxygen serum dat we gaan inwerken met ons toestel van Crystal Clear. Dit geeft een zeer geconcentreerde zuurstofboost aan uw gelaat, waardoor u een instant mooi resultaat krijgt. Dit is een zeer leuke behandeling voor u gaat trouwen, naar een feest moet, op vakantie gaat, een belangrijke voordracht of vergadering heeft,…

+Microneedling

+Microneedling

Creëer terug jeugdigheid met COMCIT™

COMCIT™ combineert de toevoer van Cryozuurstof met de unieke Microchanneling (Microneedling) Roller, die honderden microscopische kanaaltjes maakt in de papillaire huidlaag, zodat een krachtige infusie van actieve ingrediënten uw huid een effectieve huidverjongende boost geven.

 

COMCIT™ maakt gebruik van een revolutionaire Cryo-handset om de huid snel te koelen terwijl op hetzelfde ogenblik de Microchanneling (Microneedling) Roller pijnloos over het gelaat beweegt om zo door de epidermis te dringen. Hierdoor creëert men telkens een opening voor de krachtige actieve regenererende ingrediënten.

 

Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar:

  • een zichtbare vermindering van lijntjes en rimpels
  • een stevigere en jongere huid
  • een ongelofelijke energieboost
  • bevordert de aanmaak van nieuwe huid en collageen aangroei.

Anti aging KUUR behandelingen (Huidverjonging)

Anti aging KUUR behandelingen (Huidverjonging)

Via onze prijslijst kan u kennismaken met onze kuurbehandelingen. Als u snel en op kortere termijn een mooi resultaat wil bereiken kan u onze behandelingen ook in een kuur laten doen.

 

Bij een Microdermabrasie en Zuurstofkuur vragen wij u om 1 maal per week te komen. De microchanneling behandeling is 1 maal om de 2 weken. Wij geven u hier graag telefonisch of ter plaatsen graag mee informatie over.

BTX en FLLRS

BTX en FLLRS

Schoonheid is altijd al belangrijk geweest voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. Daarom overwegen veel mensen een cosmetische of medische behandeling: om hun schoonheid nog beter uit te laten komen.

Wij kunnen u ook verder adviseren over de bahandeling van Botox en Fillers. Voor meer info : 034349934 of bebeautifulschoten@gmail.com

Arrangementen.

Ontdek ook al onze arrangementen. Ideaal om uzelf in de watten te leggen of om cadeau te geven!!
Cadeau arrangement! : Manicure met Longwear en Teennagels lakken met Longwear
Cadeau arrangement Anti Age! : V-Shape Mask en Pedicure met Longwear
Moederarrangement! : Detox gelaatsverzorging en Manicure met Longwear
Anti-stress arrangement! : Rug; -nek en schoudermassage, Anti-stress gelaatsverzorging met rozenmasker en Spa manicure.
Verjaardagsarrangement! : Minigelaatsverzorging en Manicure met Longwear.
Kerstarrangement! : So Polish Gellak aan de handen en Minigelaatsverzorging.
Kerstarrangement Anti Age! : Timexpert Lift In, Rides Oogverzorging en V-Shape mask.

U kan onze arrangementen online boeken of een cadeaubon laten maken.

TERUG NAAR CATEGORIEËN

Kom langs. En laat je verwennen

“Beauty is when you can appreciate yourself. When you love yourself, that’s when you’re most beautiful.”
Zoe Kravitz