Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

  Beauty Center

  Gelaatsverzorging Germaine De Capuccini

  De eerste stap van het schoonheidsritueel wordt een unieke ervaring. Gelaatsverzorgende formules die snel alle onzuiverheden verwijderen die de werkelijke schoonheid van de huid verstikken en die dof en onzichtbaar maken.

  Ze verwijderen niet alleen make-up, maar zorgen ook voor positieve behandelingseffecten die het volgende doen: kalmeren, hydrateren, veroudering tegengaan, evenwicht brengen, zuiveren, verzachten…

  Anti-stress gelaatsverzorging

  Anti-stress gelaatsverzorging

  Verzorgende en relaxerende gelaatsverzorging waarbij we de huid gaan kalmeren met een Rozenmasker.

  Detox verzorging

  Detox verzorging

  Diepreinigende gelaatsverzorging waarbij we de huid gaan ontgiften en draineren.

  Purexpert (Acné)

  Purexpert (Acné)

  Deze gelaatsverzorging is specifiek voor de behandeling van acné en onzuiverheden in de huid. Deze verzorging mag al op jonge leeftijd worden toegepast.

   

  Purexpert is een originele, geavanceerde behandeling in drie fases met natuurlijke ingrediënten, waarmee je poriën en onregelmatigheden in de teint zult verminderen.

  Royal Jelly (Koninginnenbrij)

  Royal Jelly (Koninginnenbrij)

  De formule van Royal Jelly bevat Koninginnengelei, een exceptioneel voedingselixir, in combinatie met het Extract van Poria Cocos, een schimmel met buitengewone anti-agingeigenschappen.

   

  Door het synergetische effect werken de bestanddelen op energieke wijze in op de cohesie van de opperhuid en herstellen ze de “huidresiliëntie”.

   

  Koninginnengelei zorgt ervoor dat de huid elke dag beschermd is tegen beschadigingen die veroorzaakt worden door externe stress en geeft haar het vermogen zichdaar snel van te herstellen.

  Hydracure

  Hydracure

  de eerste cosmeticalijn voor professionele hydratatie die rekening houdt met zowel het huidtype als het klimaat.

   

  Hydracure is ontworpen met als doel de huid de hele dag te beschermen tegen dehydratatie en klimatologische omstandigheden door de natuurlijke afweer ervan tegen de tekenen van vroegtijdige veroudering te versterken.

   

  Hydracure heeft een maximale hydraterende werking, dankzij haar hydroactieve formules: 100% hydraterende werking door de combinatie van een zorgvuldige selectie van actieve bestanddelen en een krachtige technologie: Hyaluronzuur met een hoog, gemiddeld en laag moleculair gewicht, Natuurlijke EPS, Microsponsjes met melkzuur en ceramiden, Thermaal water van vulkanische oorsprong uit de Izumo Yumura bron in Japan, actieve hydraterende texturen en een hydraterend parfum. Kortom deze gelaatsverzorging gaat opnieuw een volledige hydratatie geven aan uw huid.

  TimexpertC+ (A.G.E.)

  TimexpertC+ (A.G.E.)

  Stevigheid, helderheid en jeugdigheid

   

  Op basis van de meest recente onderzoekingen naar anti-agingbehandelingen heeft Germaine de Capuccini een stap verder gezet en aan de krachtige antioxidante werking van vitamine C+, een “anti-glycatie”-technologie toegevoegd.

  (Glycatie is een langzaam en onomkeerbaar proces dat A.G.E.’s (Advanced Glycation End Products) genereert die bij accumulatie in de huid het verouderingsproces versnellen.)

   

  Timexpert C+ (A.G.E.) bestrijdt het fenomeen huidglycatie, dankzij de formulebestanddelen Extract van de Ume, vitamine C+ (derivaat van VC-IP) en een actief parfum.

   

  Zorgt voor buitengewoon veel stevigheid en elasticiteit, waardoor de kleur en de hydratatie van de huid verbeteren en deze gaat stralen. Deze gelaatsverzorging is heel geschikt voor rokers of mensen die vaak in de zon liggen of onder de zonnebank gaan.

   

  +So Delicate

  +So Delicate

  De producten van So Delicatedie hypoallergeen zijn en dermatologisch getest, kalmeren en versterken de gevoelige en snel geprikkelde huid en helpen die normaal te functioneren en er gezond en buitengewoon stralend uit te zien. Tijdens deze gelaatsverzorging werken we enkel met de producten voor de zeer gevoelige huid zodat irritatie achteraf uit den boze is.

  +For Men C plus Energy

   +For Men C plus Energy

  De For Men verzorging zal de giftige stoffen uit de huid verwijderen en het de energie en vitaliteit terug geven die de huid nodig heeft. De exclusieve gelaatsmassage Shi-Zen D-Tox vormt een onderdeel van de behandeling.

   

  Aanbevolen voor :

   

  * Mannen van alle leeftijden.
  * Elk huidtype. Speciaal voor de huid die vermoeid en aangetast is door stress.

  Resultaten :

   

  Verkwikkende, ontgiftende, verstevigende werking tegen de tekenen van veroudering, kalmerend en verfrissend.
  In één sessie geeft het de huid weer energie en vitaliteit.

  Arrangementen.

  Ontdek ook al onze arrangementen. Ideaal om uzelf in de watten te leggen of om cadeau te geven!!

  • Cadeau arrangement! : Manicure met Longwear en Teennagels lakken met Longwear
  • Cadeau arrangement Anti Age! : V-Shape Mask en Pedicure met Longwear
  • Moederarrangement! : Detox gelaatsverzorging en Manicure met Longwear
  • Anti-stress arrangement! : Rug; -nek en schoudermassage, Anti-stress gelaatsverzorging met rozenmasker en Spa manicure.
  • Verjaardagsarrangement! : Minigelaatsverzorging en Manicure met Longwear.
  • Kerstarrangement! : So Polish Gellak aan de handen en Minigelaatsverzorging.
  • Kerstarrangement Anti Age! : Timexpert Lift In, Rides Oogverzorging en V-Shape mask.

  U kan onze arrangementen online boeken of een cadeaubon laten maken.

   

  Ontharen.

  Lichaamsbeharing – van de wenkbrauwen tot de onderbenen – is een lastig iets. De oplossing voor deze vervelende haargroei is het ontharen met was. In tegenstelling tot een scheerbeurt komen de haren bij het epileren met was minder stug terug én blijven ze veel langer weg.

  We raden aan om deze behandeling elke 5 a 6 weken te herhalen voor een optimaal resultaat. Zo blijvend de problemen aan de voeten ook uitgesloten.

  Gewone Ontharing Of Definitieve Ontharing.

  Ontharing

  Gewone Ontharing?

  De oppervlakte wordt eerst zorgvuldig ingewreven met een lotion en daarna bepoederd met talkpoeder om de haartjes goed te kunnen zien. Vervolgens gaan we van start met de ontharing. We werken met lauwe was die met een spatel, of met een roller in geval van een grotere oppervlakte, op de haartjes wordt aangebracht en dan met behulp van een strip verwijderd worden.

   

  We gebruiken altijd een was voor de zeer gevoelige huid, ongeacht uw huidtype. Het werkt veel zachter en is minder gevoelig. In het gelaat en voor en Brazilian wax werken we met filmhars. Na het ontharen wordt de huid ingewreven met een cooling gel en een verzorgende lotion.

   

  De eerste keer raden wij aan dat de haartjes toch 0.5 cm gegroeid zijn om ze goed te kunnen verwijderen. Tussen de eerste 4 ontharingsbeurten mag u een 4 tal weken rekenen. Eens de haarcyclus dan wat gelijk loopt kan u de tussenperiode rekken naar 6 weken.

  Definitieve Ontharing

  Definitieve ontharing met laser.

   

  Ongewenste lichaamsbeharing is voor veel vrouwen en mannen dan ook een vervelend ongemak. De flitslicht behandelingstechniek biedt voor al deze ongemakken een definitieve oplossing: de behandeling is doeltreffend, pijnarm, veilig en geeft een duurzaam resultaat.

   

  Wat gebeurt er bij een behandeling?

   

  Het intens licht wordt geabsorbeerd door de haarkleurstof, melanine. Via die weg worden de celstructuren van het haar en de haarwortel vernietigd, en kan er op de behandelde plaats geen haar meer terug groeien. De huid absorbeert dit licht niet en blijft onbeschadigd. Onmiddellijk na de behandeling kan men de dagelijkse activiteiten gewoon verder zetten.

   

  Hoe dikwijls moet ik behandeld worden?

   

  Er zijn meerdere behandelingen nodig. Naargelang huidtype, de te behandelen lichaamszone en het type beharing, kan dit aantal variëren van 3 tot 8 behandelingen.
  Onze haren doorlopen een ontwikkelingscyclus. Enkel in de groeifase zijn ze gevoelig voor de lichtstraal en kunnen ze vernietigd worden. In de voorafgaande rustfase wordt het haar niet beïnvloed. Slechts 20% van onze haren bevinden zich in die groeifase. Tussen twee opeenvolgende behandelingen is er een pauze van ongeveer 6 tot 8 weken. Op dat moment zit weer een ander deel van de haren in de groeifase. Na elke behandeling groeien er minder haren terug en worden ze ook fijner en lichter.

   

  Is het pijnlijk?

   

  Deze methode is veel minder pijnlijk dan harsen of ontharen met pincet. Men voelt enkel een lichte prikkeling. Bovendien wordt het handstuk gekoeld tot 3° en wordt er gewerkt met koelende gels, zodat de pijngewaarwording nog verminderd en de veiligheid verhoogd wordt.

   

  Uw eerste afspraak.

   

  Aan de hand van een intake gesprek worden huidtype en haarkleur geanalyseerd. Tevens wordt er een kleine test uitgevoerd en het programma uitgewerkt. De volledige behandeling wordt zorgvuldig gedocumenteerd.

   

  Wat moet ik zelf doen om de behandeling te optimaliseren?

  • De te behandelen zone 1 à 2 dagen vooraf scheren. In geen geval mogen de haren geharst of uitgerukt worden! Enkel de haren die tot in de haarwortel vastzitten kunnen vernietigd worden. Ook tussen de sessies in wordt niet geharst.
  • Minstens 1 maand voor het starten van de behandeling moet blootstelling aan zon of zonnebank vermeden worden. Hoe donkerder de haren en hoe lichter de huid, hoe beter het resultaat.
  • Tussen de verschillende behandelingssessies wordt de zon vermeden, en wordt er zeker niet onder de zonnebank gegaan.
  • Zelfbruiners worden niet gebruikt en de haren mogen ook niet gebleekt worden (tot 2 weken voor de afspraak).
  • Bescherm tijdens de eerste 2 weken na de behandeling de huid te allen tijde tegen de zon.

  Medische Pedicure.

  Dit is een volledige verzorging van uw voeten. Tijdens deze behandeling verzorgen we de volledige nagels van de tenen en verwijderen we alle eelt. Ook indien u last heeft van kleine problemen zoals: likdoorns, eeltpit, eksteroog,…worden deze zorgvuldig behandelt. Deze behandeling duurt een uur. Als afsluiter krijgen uw voeten een heerlijke massage met een verzorgende voetencrème.

  We raden aan om deze behandeling elke 5 a 6 weken te herhalen voor een optimaal resultaat. Zo blijvend de problemen aan de voeten ook uitgesloten.

  Medische Pedicure met Longwear of Gellak.

  Na de pedicure kan u er voor kiezen om uw nagels te laten lakken met ons uitgebreid gamma aan Longwear of Gellak kleuren van ProNails.

  Longwear

  Waarom Longwear?

  De LongWear ColourFix Technology is een slimme innovatie die zorgt voor een record houdbaarheid. Na het aanbrengen zullen de LongWear Start, Colour en Finish lagen samensmelten om een sterke hechting te creëren dankzij hun unieke, samenwerkende formules. Deze combinatie maakt LongWear sterker en langer houdbaar dan eender welke gewone nagellak.

  Gellak

  Waarom Gellak?

  Gellak van ProNails blijft 5 a 6 weken mooi op de teennagels, zo hoeft u tussen uw behandeling niet opnieuw te lakken.

  De gellak wordt aanbracht in 2 lagen op de teennagels en uitgehard onder LED licht. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de droogtijd van de teennagels. U kan meteen weer in uw schoenen stappen na de behandeling.

  TERUG NAAR CATEGORIEËN

  Kom langs. En laat je verwennen

  “Beauty is when you can appreciate yourself. When you love yourself, that’s when you’re most beautiful.”
  Zoe Kravitz