Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

Schoonheid is altijd al belangrijk geweest voor mannen en vrouwen van alle leeftijden.

Daarom overwegen veel mensen een cosmetische of medische behandeling: om hun schoonheid nog beter uit te laten komen.

Hoe verloopt het verouderingsproces van ons gezicht.

Naarmate we ouder worden, treden er tal van wijzigingen op in onze lichaamsprocessen, hoe goed onze genen ook zijn. Dit heeft invloed op hoe we ons voelen, maar ook op ons uiterlijk. Het verouderingsproces van ons gezicht is hier een voorbeeld van.

De belangrijkste symptomen van veroudering in het gelaat.

De huid neemt in kwaliteit af, is sneller uitgedroogd en het proces van celvernieuwing verloopt trager, voornamelijk door afname van hyaluronzuur in de huid. Hyaluronzuur is een component die van nature aanwezig is in onze huid en die zorgt voor optimale celregulatie. Het is een stof die water aantrekt en dus ook zorgt voor natuurlijke hydratatie van de huid.

Het onderhuids volume neemt af. Zowel de botstructuren als de vetweefselstructuren nemen in volume af zodat de huid minder goed ondersteund wordt. Ook de lippen zijn onderhevig aan volumeverlies.

De spieractiviteit verandert en de spiertonus neemt af. Door deze veranderingen ontstaan rimpels en plooien in ons gezicht, we onderscheiden de volgende soorten rimpels:

Statische rimpels en plooien.

Ontstaan door volumeverlies en vermindering in de kwaliteit van de huid, deze rimpels zijn mild en oppervakkig aan het begin van het verouderingsproces en worden dieper naarmate de tijd verstrijkt.

Behandeling.

Indien u nog met verdere vragen zit staan wij u graag bij met de nodige uitleg over de werking van btx en fllrs.

Dynamische rimpels of mimiekrimpels.

Ontstaan door verandering in de spieractiviteit. Om deze veroudering tegen te gaan kan u afhankelijk van de zone kiezen voor Btx of fillers.

TERUG NAAR CATEGORIEËN

Kom langs. En laat je verwennen

“Beauty is when you can appreciate yourself. When you love yourself, that’s when you’re most beautiful.”
Zoe Kravitz