Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

  Hydrafacial

  HydraFacial

  Ontdek de Magie van HydraFacial: De Ultieme Huidverjonging voor een Stralende Teint

  Welkom bij onze exclusieve HydraFacial-behandeling! Ben je op zoek naar een effectieve, niet-invasieve manier om je huid te vernieuwen en weer te laten stralen? Zoek niet verder, want HydraFacial is dé oplossing waar je naar op zoek bent! Hieronder vertellen wij je graag alles over deze betoverende behandeling en waarom het een must-have is voor iedereen die droomt van een prachtige, gezonde huid.

  Wat is HydraFacial?

  HydraFacial is een geavanceerde en gepatenteerde huidverzorgingsbehandeling die de kracht combineert van hydradermabrasie, een milde chemische peeling, pijnloze extracties en een krachtige infusie van antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden. Het unieke aan HydraFacial is dat het niet alleen oppervlakkige onzuiverheden verwijdert, maar ook diep doordringt in de huid om de textuur te verbeteren en te zorgen voor een langdurig stralend resultaat.

  De Voordelen van HydraFacial:

  1. Direct Zichtbare Resultaten: Al na één behandeling merk je een opvallend verschil. Je huid zal er stralender, gladder en gehydrateerd uitzien, waardoor je een gezonde en jeugdige gloed krijgt. Wilt u op korte termijn een grote huidverbetering op gebied van fijne lijntjes, onzuiverheden of acné overweeg dan zeker een kuurbehandeling van onze hydrafacial. U kan geniet van tal van voordelen bij het boeken van een kuurbehandeling! Een kuur omvat 4 behandelingen. Ontdek ze zeker onderaan deze pagina.
  2. Veilig en Niet-Invasief: HydraFacial is een zachte behandeling die geschikt is voor alle huidtypen. Er is geen hersteltijd nodig, waardoor je meteen je dagelijkse activiteiten kunt hervatten. Iedereen mag een hydrafacial behandeling ondergaan!
  3. Intensieve Hydratatie: De unieke hyaluronzuur-infusie zorgt ervoor dat je huid intens gehydrateerd wordt, waardoor fijne lijntjes en droogtelijntjes verminderen en je huid soepel aanvoelt.
  4. Verbetert de Huidtextuur: Dankzij de exfoliërende werking worden dode huidcellen verwijderd, wat de textuur van je huid verbetert en poriën verkleint.
  5. Anti-Aging Effecten: HydraFacial stimuleert de aanmaak van collageen, waardoor het de elasticiteit van de huid verbetert en helpt om de tekenen van veroudering te verminderen.
  6. Bestrijdt Onzuiverheden: Verstopte poriën en mee-eters worden grondig en pijnloos verwijderd, waardoor je een zuivere en frisse huid krijgt. Uw poriën gaan zichtbaar verkleinen na een kuurbehandeling!

  Waarom Kiezen voor onze HydraFacial-Behandeling?

  Bij ons staan kwaliteit, expertise en klanttevredenheid voorop. Charris, Yana, Anouck, Babs en ikzelf staan klaar om je een persoonlijk advies te geven en de HydraFacial-behandeling volledig aan te passen aan jouw huidbehoeften en -doelen. We gebruiken alleen hoogwaardige en veilige producten, en onze moderne apparatuur garandeert een comfortabele en effectieve ervaring.

  Hoe gaat een HydraFacial-Behandeling eraan toe bij bebeautiful?

  1. Persoonlijk gesprekje: Wij zullen eerst een grondige huidanalyse uitvoeren om jouw specifieke huidconditie te begrijpen en de behandeling aan te passen. We leggen u de 3 verschillende behandelingen en aanvullingen uit, zo beslissen we samen welke behandeling het beste bij uw verwachting past.
  2. Reiniging: De behandeling begint met een zachte reiniging om onzuiverheden en make-up te verwijderen.
  3. Hydradermabrasie: Door de huid te exfoliëren en te hydrateren, worden dode huidcellen verwijderd en krijgt je huid een gezonde gloed.
  4. Chemische Peeling: Een milde peeling wordt toegepast om diepere onzuiverheden aan te pakken en de textuur van je huid te verbeteren.
  5. Extracties: Verstopte poriën en mee-eters worden pijnloos verwijderd met behulp van een speciaal zuigsysteem.
  6. Serum Infusie: Een krachtig serum, vol met antioxidanten en hyaluronzuur, wordt diep in je huid geïnfuseerd om deze te voeden en te beschermen.
  7. Afsluitende Verzorging: De behandeling eindigt met een kalmerende en beschermende crème met SPF om je huid te verzorgen en te beschermen.

  Conclusie

  HydraFacial is een revolutionaire behandeling die je huid een ongekende boost geeft, zonder enige downtime(werkt niet huid beschadigend, u kan meteen uw activiteiten van de dag verder zetten). Met direct zichtbare resultaten en talloze voordelen is het geen wonder dat HydraFacial de favoriete keuze is geworden van huidbewuste individuen over de hele wereld. Dompel jezelf onder in de magie van HydraFacial en ontdek een stralende teint die je zelfvertrouwen versterkt en bewonderende blikken aantrekt.

  Aarzel niet om vandaag nog een afspraak te maken en jouw huid de liefdevolle verzorging te geven die het verdient! Bij vragen staan we graag voor je klaar om je te helpen!

  • Prijzen Hydrafacial
  • Hydrafacial Kennismaking €150-240
  • Hydrafacial Signature €150
  • Hydrafacial Deluxe €190
  • Hydrafacial Platinum €220
  • The Glow Hydrafacial €240
  • Supplement Perk ogen €45
  • Supplement Perk lippen €45

  Waarom kiezen voor een Hydrafacial in een kuur van 4 behandelingen?

  Het kiezen voor een HydraFacial-behandeling in kuur biedt verschillende voordelen die de algehele effectiviteit en duurzaamheid van de behandeling aanzienlijk vergroten. Hier zijn enkele redenen waarom een kuur van HydraFacial-behandelingen aan te raden is:

  1. Opbouwend Resultaat: HydraFacial is een behandeling die de conditie van je huid geleidelijk verbetert. Door meerdere sessies te plannen, kan het effect zich opbouwen en zal je merken dat de resultaten steeds beter worden naarmate je vordert in de kuur.
  2. Langdurige Resultaten: Een kuur van HydraFacial-behandelingen kan langdurige effecten op je huid hebben. Het stimuleert de collageenproductie en verjongt de huid, wat betekent dat je nog lang na de laatste behandeling kunt genieten van een stralende en gezonde teint.
  3. Gerichte Huidverbetering: Met een behandelingskuur kan je specifieke huidproblemen aanpakken en gerichte verbeteringen zien. Of het nu gaat om het verminderen van fijne lijntjes, het egaliseren van de teint of het verminderen van verstopte poriën, een kuur kan zich richten op de specifieke behoeften van jouw huid.
  4. Optimaliseren van Resultaten: Naarmate je vordert in de kuur, kunnen wij de behandeling aanpassen aan de veranderende behoeften van je huid. Dit maakt het mogelijk om de behandeling optimaal af te stemmen op jouw unieke situatie en maximale resultaten te behalen.
  5. Gezonde Huidroutine: Het hebben van een behandelingskuur moedigt een consistente en gezonde huidroutine aan. Na elke behandeling geven wij je een waardevol advies en tips om je huid te verzorgen tussen de sessies door, wat bijdraagt aan het behouden van de behaalde resultaten.
  6. Preventieve Huidzorg: Een behandeling in kuur kan ook worden gebruikt als preventieve huidzorg. Het helpt vroegtijdige tekenen van veroudering aan te pakken en beschermt je huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf, waardoor je een jeugdige uitstraling behoudt.

  Kortom, het kiezen voor een HydraFacial-behandeling in kuur biedt je de mogelijkheid om de gezondheid en uitstraling van je huid op lange termijn te optimaliseren. Nog vragen of onze kuren laat het ons zeker weten!

   

  KUUR PRIJZEN Hydrafacial

  HF SIGNATURE CLEANSING & HYDRATING KUUR:

   

  4* Hydrafacial signature met een interval van 1 tot 2 weken tussen elke behandeling

  CADEAU: 1 Hydraluronic behandeling twv. €95 gratis.

  OPTIE: thuiverzorging twv €92 aan de helft van de prijs.

  Prijs: €600

  Te betalen in 1 of 2 keer

  HF DELUXE SKIN BOOST KUUR

   

  4*Deluxe hydrafacial behandeling met interval van 1 of 2 weken tussen elke behandeling.

  Wat krijgt u:

  * Thuisverzorging aan 50% (OPTIONEEL)

  CADEAU : €96 + Hydraluronic Force serum 5ML

  Totaalprijskuur: €760 + thuisverzorging aan 50% (optioneel)

  Te betalen in 1 keer of 2 of 3 delen

  HF PREMIUM ALL IN ANTI AGING BOOST

   

  4* Platinum Hydrafacial behandeling met interval van 1 tot 2 weken tussen elke behandeling.

  Wat krijgt u:

  CADEAU : Thuisverzorging twv. € 92 + €120 Rides verzorging + Hydraluronic Force serum 5ML

  Totaalprijskuur: NU €880 ipv. €1092 !!

  Te betalen in 1 keer of 2 of 3 delen

  HF MESO PLATINUM BOOST

   

  4* Hydrafacial Platinum behandeling EN 4* Mesoboost behandeling met een interval van 1 tot 2 weken tussen elke behandeling.

  Wat krijgt u:

  CADEAU : 2* Rides verzorging twv. 2* €120 + Thuiverzorging twv. €91 + Hydraluronic Force serum 5ML

  Totaalprijskuur: NU €1360 euro ipv. €1544 !!

  Te betalen in 1 keer of 2 of 3 delen

  TERUG NAAR CATEGORIEËN

  Kom langs. En laat je verwennen

  “Beauty is when you can appreciate yourself. When you love yourself, that’s when you’re most beautiful.”
  Zoe Kravitz