Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

Het eerste contact wordt meestal gelegd met een handdruk. Nette handen en mooie verzorgde nagels zijn daarom een niet te onderschatten troef.

“Onze handen zijn ons visitekaartje” – u hebt het misschien al eerder gehoord.

De kunstnagel heeft de laatste jaren veel opgang gemaakt. Terecht, want dankzij deze uitvinding hoeft u niet meer om de twee dagen uw nagels bij te vijlen en te lakken. Met kunstnagels heeft u altijd mooie en verzorgde nagels.

De kunstnagel wordt, na een kleine manicure, geplaatst op de natuurlijke nagel. Daarna wordt hij in vorm gevijld en afgewerkt. Wanneer u vindt dat uw nagels niet lang genoeg zijn, kunnen ze altijd verlengd worden met tips of sjablonen. Na een 3 tot 4 tal weken – afhankelijk van de snelheid van de groei van de natuurlijke nagel – wordt er een nabehandeling gedaan. Dan wordt de kunstnagel tot 90% verwijderd en wordt er een nieuwe op geplaatst.

Acrylnagels zijn zeer stevige nagels. Ze worden gemaakt door een poeder en een vloeistof met elkaar te vermengen, waarna het met behulp van een penseel op de nagel wordt aangebracht.

De acrylnagel hardt uit door aanraking met de lucht. Na een kleine manicure van de natuurlijke nagel en het plaatsen van de acrylnagels, worden ze in vorm geveild en afgewerkt naar gelang uw wensen. De meest frequente methode is French Manicure en full color maar er zijn ook andere mogelijkheden, zoals naturel, met glitters,…

Voor  het plaatsen van kunstnagels werk ik het meeste met Acryl. Indien u dit wenst kan er ook met gel gewerkt worden.

Acrylnagels zijn geschikt voor iedereen. Het is ook een zeer goede oplossing voor nagelbijters. Voor het plaatsen van de nagels werk ik met de merken : Creative Nail Design en Pronails.

 Wij plaatsen ook nagels aan de voeten.

TERUG NAAR CATEGORIEËN

Kom langs. En laat je verwennen

“Beauty is when you can appreciate yourself. When you love yourself, that’s when you’re most beautiful.”
Zoe Kravitz