Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

  Make Up Forever

  Dagmake-up.

  Als vrouw zien we er graag elke dag goed uit. Een dagmake-up kan hierbij van pas komen. Het is vaak moeilijk om de juiste kleuren te vinden en technieken te gebruiken.

  Bij een dag make-up gaan we letten op de kleur en de vorm van de ogen.

  We kiezen hierbij vaak voor lichtere kleuren. U hoeft niet noodzakelijk elke dag dezelfde kleuren toe te passen. U kan bepaalde accenten van uw kledij laten terug komen in de ogen of lippen.

  Ik help u graag een handje bij het kiezen van de kleuren en het toepassen van de juiste technieken zodat u er elke dag stralend uit zal zien.

  Bruidsmake-up.

  Bij een bruidsmake-up komt er een proefmaquillage aan te pas. Hierbij ga ik de wenkbrauwen in model brengen en een volledige make-up aanbrengen zoals die op de grote dag zal zijn.

  Na het aanbrengen van de make-up neem ik een digitale foto en stuur deze door per mail. Zo kan u het nog een rustig bekijken.

  Op de dag zelf is het aan te raden dat eerst de haren in model gebracht worden en daarna de make-up.

  Wanneer u dit wenst kom ik voor het avondfeest de make-up even versterken. Deze avond make-up wordt meestal gedaan als u ’s avonds een volledig andere make-up zou willen dan overdag.

  Voor meer informatie mag u mij gerust bellen of mailen via ons contactformulier.

  Avond make-up.

  Tijdens een feest willen we er natuurlijk op en top uit zien. Een chique outfit, mooie schoenen, de bijhorende accessoires en niet te vergeten de make-up.

  Tijdens een feest hebben we vaak te maken met kunstlicht, daarom mag de make-up hier opvallender zijn. Bij het kiezen van de kleuren gaan we op de eerste plaats rekening houden met de feestkledij. Vaak wordt hierbij ook gewerkt met glitters.

  Tijdens een feest hebben we vaak te maken met kunstlicht, daarom mag de make-up hier opvallender zijn.

  Bij een avondmake-up kan u eventueel ook valse wimpers laten plaatsen. Dit zijn wimpers die heel de avond/nacht blijven zitten.

  Nadien kan u ze samen met de make-up verwijderen met demaquillant.

  Workshops

  Individuele workshop make-up

  Tijdens deze workshop gaan wij u aanleren hoe u make-up het beste en snel aanbrengt. Hierbij gaan we u vragen om de make-up die u zelf dagelijks gebruikt mee te brengen. Uiteraard heb ik zelf veel make-up waar we ook mee gaan werken.

  Tijdens deze workshop doen wij de ene helft van uw gelaat voor en u kan zelf de andere kant van het gelaat afwerken.

  We zetten dit allemaal ook zorgvuldig op papier. Zo kan u dit thuis blijven oefenen en toepassen.

  Individuele workshop smokey eyes (na de basisworkshop)

  De Smokey Eyes is nog altijd de meest geliefde techniek voor het opmaken van de ogen. Wij gaan u tijdens deze workshop stap voor stap de techniek van Smokey Eyes aanleren. Dit hoeft niet altijd zwart te zijn.

  Smokey eyes is een techniek die niet gebonden is aan bepaalde kleuren. Bij deze workshop is het wel aan te raden dat u de basis workshop al heeft gevolgd bij ons. U hoeft hiervoor niks mee te brengen.

  Duo workshop

  Deze workshop verloopt hetzelfde als de individuele workshop. Het duurt enkel langer omdat jullie met twee zijn. Terwijl de ene aan het oefenen is op haar gelaat brengen wij de make-up aan bij de andere persoon. Een ideale oplossing als u niet graag alleen komt. Ook leuk om een vriendin mee te verrassen.

  Groepsworkshop

  De groepsworkshop is met maximum 6 personen. U kan deze boeken als u zelf met een aantal personen bent.

  Wij organiseren ook zelf groepsworkshops. Deze data kan u volgen op onze facebookpagina.

  De groepsworkshops zijn er verschillende thema’s. U kan best altijd starten met de basisworkshop en daarna verder kiezen wat u nog graag wil volgen.

  Make Up For Ever Vrijgezellen Workshop

  Voor meer info op maat : bebeautifulschoten@gmail.com

  TERUG NAAR CATEGORIEËN

  Kom langs. En laat je verwennen

  “Beauty is when you can appreciate yourself. When you love yourself, that’s when you’re most beautiful.”
  Zoe Kravitz