Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

  Make Up Forever

  Dagmake-up.

  Als vrouw zien we er graag elke dag goed uit. Een dagmake-up kan hierbij van pas komen. Het is vaak moeilijk om de juiste kleuren te vinden en technieken te gebruiken.

  Bij een dag make-up gaan we letten op de kleur en de vorm van de ogen.

  We kiezen hierbij vaak voor lichtere kleuren. U hoeft niet noodzakelijk elke dag dezelfde kleuren toe te passen. U kan bepaalde accenten van uw kledij laten terug komen in de ogen of lippen.

  Ik help u graag een handje bij het kiezen van de kleuren en het toepassen van de juiste technieken zodat u er elke dag stralend uit zal zien.

  Bruidsmake-up.

  Bij een bruidsmake-up komt er een proefmaquillage aan te pas. Hierbij ga ik de wenkbrauwen in model brengen en een volledige make-up aanbrengen zoals die op de grote dag zal zijn.

  Na het aanbrengen van de make-up neem ik een digitale foto en stuur deze door per mail. Zo kan u het nog een rustig bekijken.

  Op de dag zelf is het aan te raden dat eerst de haren in model gebracht worden en daarna de make-up.

  Wanneer u dit wenst kom ik voor het avondfeest de make-up even versterken. Deze avond make-up wordt meestal gedaan als u ’s avonds een volledig andere make-up zou willen dan overdag.

  Voor meer informatie mag u mij gerust bellen of mailen via ons contactformulier.

  Avond make-up.

  Tijdens een feest willen we er natuurlijk op en top uit zien. Een chique outfit, mooie schoenen, de bijhorende accessoires en niet te vergeten de make-up.

  Tijdens een feest hebben we vaak te maken met kunstlicht, daarom mag de make-up hier opvallender zijn. Bij het kiezen van de kleuren gaan we op de eerste plaats rekening houden met de feestkledij. Vaak wordt hierbij ook gewerkt met glitters.

  Tijdens een feest hebben we vaak te maken met kunstlicht, daarom mag de make-up hier opvallender zijn.

  Bij een avondmake-up kan u eventueel ook valse wimpers laten plaatsen. Dit zijn wimpers die heel de avond/nacht blijven zitten.

  Nadien kan u ze samen met de make-up verwijderen met demaquillant.

  TERUG NAAR CATEGORIEËN

  Kom langs. En laat je verwennen

  “Beauty is when you can appreciate yourself. When you love yourself, that’s when you’re most beautiful.”
  Zoe Kravitz