Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

Lichaamsbeharing – van de wenkbrauwen tot de onderbenen – is een lastig iets.

De oplossing voor deze vervelende haargroei is het ontharen met was. In tegenstelling tot een scheerbeurt komen de haren bij het epileren met was minder stug terug én blijven ze veel langer weg.

De oplossing voor deze vervelende haargroei is het ontharen met was.

De oppervlakte wordt eerst zorgvuldig ingewreven met een lotion en daarna bepoederd met talkpoeder om de haartjes goed te kunnen zien. Vervolgens gaan we van start met de ontharing. We werken met lauwe was die met een spatel, of met een roller in geval van een grotere oppervlakte, op de haartjes wordt aangebracht en dan met behulp van een strip verwijderd worden.

We gebruiken altijd een was voor de zeer gevoelige huid, ongeacht uw huidtype. Het werkt veel zachter en is minder gevoelig. In het gelaat en voor en Brazilian wax werken we met filmhars.

Na het ontharen wordt de huid ingewreven met een cooling gel en een verzorgende lotion.

We gebruiken altijd een was voor de zeer gevoelige huid, ongeacht uw huidtype.

De eerste keer raden wij aan dat de haartjes toch 0.5 cm gegroeid zijn om ze goed te kunnen verwijderen. Tussen de eerste 4 ontharingsbeurten mag u een 4 tal weken rekenen. Eens de haarcyclus dan wat gelijk loopt kan u de tussenperiode rekken naar 6 weken.

TERUG NAAR CATEGORIEËN

Kom langs. En laat je verwennen

“Beauty is when you can appreciate yourself. When you love yourself, that’s when you’re most beautiful.”
Zoe Kravitz