Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

  ProNails Premium

  Acrylnagels en Gelnagels

  “Onze handen zijn ons visitekaartje” – u hebt het misschien al eerder gehoord. Het eerste contact wordt meestal gelegd met een handdruk. Nette handen en mooie verzorgde nagels zijn daarom een niet te onderschatten troef.

  De kunstnagel heeft de laatste jaren veel opgang gemaakt. Terecht, want dankzij deze uitvinding hoeft u niet meer om de twee dagen uw nagels bij te vijlen en te lakken. Met kunstnagels heeft u altijd mooie en verzorgde nagels.

  “Onze handen zijn ons visitekaartje”

  De kunstnagel wordt, na een kleine manicure, geplaatst op de natuurlijke nagel. Daarna wordt hij in vorm gevijld en afgewerkt. Wanneer u vindt dat uw nagels niet lang genoeg zijn, kunnen ze altijd verlengd worden met tips of sjablonen. Na een 3 tot 4 tal weken – afhankelijk van de snelheid van de groei van de natuurlijke nagel – wordt er een nabehandeling gedaan. Dan wordt de kunstnagel tot 90% verwijderd en wordt er een nieuwe op geplaatst.

  Wij werken met alle gekende gels van ProNails, ook de nieuwe Mastergels!

   

  So Polish Peel Off

  Met deze permanente nagellak kan u vanaf nu genieten van 2 weken prachtig gelakte nagels, terwijl ze gelijktijdig beschermd én gevoed worden. Veilig bedekt dankzij de Vital Nail Skin, kunnen uw nagels met het nieuwe vital nail serum* profiteren van een voedende nageltherapie van 2 weken volledige weken! Hiermee herstelt u effectief de nagels en maakt u ze sterker en gezonder dan ooit!

  SoPolish geeft extra sterkte aan de nagel en heeft een blijvende glans. Het wordt aangebracht zoals nagellak, hardt zeer snel uit onder LED licht en wordt snel verwijderd dankzij het peel-off systeem zonder beschadiging aan de natuurlijke nagel.Zonder buffen, zonder frezen, zonder vijlen, met volledig respect voor de natuurlijke nagel.

  So Polish Soak Off :

  Met deze permanente nagellak kan u vanaf nu genieten van 2 weken prachtig gelakte nagels. Het wordt aangebracht zoals nagellak, hardt zeer snel uit onder LED licht en wordt snel verwijderd dankzij het afweeksysteem zonder beschadiging aan de natuurlijke nagel.

  Dit systeem kan u om de 2 a 3 weken laten bijwerken. De So Polish wordt dan afgeweekt zodat we de natuurlijke nagel niet gaan beschadigen. Na het afweken en verzorgen van de nagel wordt er een nieuwe So Polish kleur naar keuze of French manicure geplaatst.

  Manicure

  Manicure is de verzorging van de nagels en de handen. Het is een essentiële verzorging die vaak vergeten word. Als u graag verzorgde nagels hebt, kan u kiezen voor een manicure van de natuurlijke nagels.

  Hierbij wordt de natuurlijke nagel volledig verzorgd, in vorm gevijld en afgewerkt met een nagelriemolie. Als afsluiter krijgen je handen een heerlijke massage met een voedende handcrème.

  Manicure met Longwear nagellak:

  Indien u graag een mooi kleurtje op uw verzorgde nagels wil, kan u na de manicure kiezen uit ons uitgebreid gamma aan Longwear Nagellakken. Waarom Longwear?

  De LongWear ColourFix Technology is een slimme innovatie die zorgt voor een record houdbaarheid. Na het aanbrengen zullen de LongWear Start, Colour en Finish lagen samensmelten om een sterke hechting te creëren dankzij hun unieke, samenwerkende formules. Deze combinatie maakt LongWear sterker en langer houdbaar dan eender welke gewone nagellak.

  TERUG NAAR CATEGORIEËN

  Kom langs. En laat je verwennen

  “Beauty is when you can appreciate yourself. When you love yourself, that’s when you’re most beautiful.”
  Zoe Kravitz