Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

  Medische & esthetische gelaatsverzorgingen

  Huidverbetering en huidverjonging 

  Door de jaren heen zijn wij ons volledig gaan specialiseren in alles wat te maken heeft met het aanpakken van de huid aan het gelaat. Bij ons kan u terecht voor een heel uitgebreid aanbod aan huid verbeterende en huid verjongende gelaatsverzorgingen. We blijven ons steeds bijscholen in alle laatste nieuwe en innoverende trends binnen het segment van het gelaat. Zo beschikken wij over een uitgebreide keuze aan toestellen en manuele behandelingen om uw huid weer te doen stralen.

   

  Heeft u last van pigmentvlekken, een huid die zonbeschadiging heeft, rimpels, acné, onzuivere huid, wallen, hangende oogleden, verslapte huid, gedehydrateerde huid,…. dan kunnen wij u helpen.

   

  Hieronder vind u onze huidverjongende en huidverbeterende behandelingen terug. We begrijpen dat dit een moeilijke keuze is. Daarom starten wij altijd met een huidanalyse die wij uitvoeren met ons huidanalyse toestel. Wij luisteren ook heel graag naar uw ervaringen van uw huid. Na uw uitleg en onze huidanalyse stellen wij u een passende verzorging voor. De adviseren u een verzorging maar de keuze van behandeling blijft uiteraard volledig bij u.

   

  Tijdens onze manuele gelaatsverzorgingen maken wij gebruik van ons DTI toestel. Wat wil dit zeggen :

  Om het met een tikje scheikunde uit te leggen: het DTI-toestel laat élk ingrediënt indringen in de huid. Ongeacht de polariteit of moleculegrootte. En er is meer: het DTI-toestel laat de energie van de elektromagnetische golven los op het gewenste huidniveau. De opperhuid en de lederhuid krijgen de ingrediëntencocktail die ze nodig hebben. De stick van het DTI-toestel wordt aangenaam warm en voelt heel zacht aan. Het blauwe lichtje werkt rustgevend.

  Na een behandeling met het DTI-toestel op je gezicht, hals of decolleté is dit het resultaat.

  • Rimpels en expressielijnen zijn uitgevlakt
  • Verslapte huid is steviger en elastischer
  • Acne, rode vlekken en pigmentvlekken zijn vervaagd

  +Huidanalyse

  +Huidanalyse

  Wanneer je voor de eerste keer komt voor een verzorging starten we altijd met een huidanalyse. We doen dit met ons huidanalyse toestel van Germaine De Capuccini. Aan de hand van een aantal metingen en het bekijken van jouw huid met de camera kunnen we een perfecte diagnose maken.

  Wilt u graag eens weten hoe uw huid er aan toe is zonder een behandeling te boeken? Dan kan dit ook.

  Door een huidanalyse ontdekken we wat het probleem van je huid is en gaan we kijken welke stappen nodig zijn om deze problemen weg te nemen. We stellen je een op maat gemaakte cabine- en thuisverzorging voor zodat je huid weer helemaal gaat stralen. 

  Een huidanalyse duurt 30 minuten en kost 25 euro. Deze 25 euro valt weg bij aankoop van producten of wanneer u een gelaatsverzorging boekt.

  +Timexpert Rides

  +Timexpert Rides

  Deze gelaatsverzorging is ontwikkelt voor het bestrijden van de fijne lijntjes in het gelaat.
  Drievoudige werking: neutraliseert huidcontracties, vult uitdrukkingslijnen op en maakt rimpels glad. Botoxeffect!! 

  BTX-Tripeptine (NIEUW): actieve ingrediënt exclusief voor Germaine de Capuccini, bestaande uit drie peptiden die synergetisch de dermocontracties in het gezicht neutraliseren die dagelijks de dynamische rimpels veroorzaken.

  Tissulage Tech (NIEUW): herstellende werking om de huid van binnenuit opnieuw te verharden en de statische of diepere rimpels te bestrijden.

  Een extra aanvulling op de Timexpert Rides is de Timexpert Rides Eyes :
  Behandeling voor oogcontouren. Bestrijd rimpels van binnenuit, vermindert expressielijnen en rimpels. De ogen klaren op in een oogopslag. Pakt doeltreffend oogzakken en wallen aan. De Rides Eyes kan u boeken als supplement bij eender welke gelaatsverzorging.

  90 min

  120 euro

  Rides Eyes 15 euro

  +Timexpert Lift (IN)

  +Timexpert lift(in)

  Een nieuwe benadering van cosmetische lifting, dat chirurgische lifting naar de kroon steekt en zorgt voor een algemeen resultaat, vanuit de 3 vectoren van de verjonging :

  • Geeft een liftend effect
  • Vult rimpels en fijne lijntjes op
  • Spant de huid aan

   

  Het geheim? V-Matrix, een complex met een hoog rendement dat beschikt over actieve bestanddelen die geprogrammeerd zijn om het netwerk waaruit de structuur van de onderhuid bestaat te reconstrueren en zo de stevigheid van binnenuit te herstellen. Daarnaast helpt een combinatie van calcium en glucose van biotechnologische herkomst om de compactheid van de huid te verhogen.

  De gelaatstrekken komen beter tot hun recht. Rimpels worden minder zichtbaar. De gelaatsvolumes worden voller en opnieuw gepositioneerd. Het gelaatsovaal krijgt strakkere vormen.

  Heeft u last van een verslapte huid ter hoogte van hals en kin? Dan kan u tijdens de Lift In behandeling een extra V-Shape masker kiezen. Dit masker zorgt ervoor dat de verslapte huid ter hoogte van de kin er opmerkelijk strakker uit ziet. Dit V-shape masker kan u als supplement boeken bij elke gelaatsverzorging.

  75 min

  110 euro

  V-Shape masker 15 euro

  +Timexpert Radiance C+

  +Radiance C+

  Germaine de Capuccini lanceerde eind mei de nieuwe Expert-lijn Timexpert Radiance C+. Voor het eerst lanceert GDC een gepatenteerde formule in de professionele cosmetica. Het geheim van deze lijn ligt in de werking van pure vitamine C op de huid die 6 maal effectiever is dankzij het gepatenteerde HLG-nanopolymeer. Dit houdt het exclusieve alleenrecht in van Germaine de Capuccini om deze unieke uitvinding commercieel toe te passen.

   

  Alleen echt innovatieve uitvindingen die technologische vooruitgang kunnen aantonen, kunnen een patent krijgen. Er gaan dan ook meer dan 4 jaar onderzoek en ontwikkeling schuil achter deze herlancering, wat nu resulteert in een wereldwijde erkenning. In deze lijn is het percentage pure vitamine C verdubbeld tot 10%. Van vitamine C is geweten dat het de beste verdediging is tegen vrije radicalen en huidveroudering die voornamelijk veroorzaakt wordt door zonlicht, maar ook door vervuiling, roken, stress en blauw licht van schermen.

   

  De producten uit onze nieuwe lijn verminderen donkere pigmentvlekken en vertragen het verschijnen van tekenen van veroudering, zoals een gebrek aan vocht, verlies van stevigheid en een doffe teint. Voor wie is deze lijn bestemd? Timexpert Radiance C+ is geschikt voor mensen vanaf 25 jaar en is ideaal voor de behandeling van een gestresseerde huid, een doffe en grauwe huid, rokershuid en donkere pigmentvlekken. Het wordt ook sterk aangeraden om de huid een stralend effect te geven voor een speciale gelegenheid. Zo krijgt u een fantastische glow op bijvoorbeeld uw trouw, bedrijfsfeest, voorstelling, …

   

  Het is een buitengewone licht- en energiebooster voor de huid (maar minder geschikt voor een acne-huid of een gevoelige huid).”

  90 min

  100 euro

  +Timexpert SRNS

  +Timexpert SRNS

  De huid ontstressen is de belangrijkste pijler binnen deze behandeling. Met Timexpert SRNS gaan we het natuurlijk verdedigingsmechanisme activeren waardoor we de veroudering van de huid vertragen. Je huid herleeft, vermoeidheid vervaagd en ze gaat zacht en comfortabel aanvoelen.

  Wanneer het heel lang geleden is dat u nog een gelaatsverzorging hebt laten doen is het zeker aan te raden om te starten met de SRNS behandeling. Deze behandeling werkt op de globale anti-aging en gaat het een aspecten van onze huid wakker maken. Dit geeft een goede voorbereidingen op de volgende behandelingen en uw thuisverzorging.

  75 min

  95 euro

  +Dermatech Behandeling

  +Dermatech Behandeling (microneedling)

  De Dermatech Pen is een automatisch, minimaal invasief microneedling-apparaat, dat via een module met 36 micronaalden van chirurgisch staal op gecontroleerde wijze beschadigingen in de huid veroorzaakt om collageen in te brengen en te regenereren, terwijl het tegelijkertijd een betere opname van de actieve bestanddelen stimuleert.

  Het veroorzaakt dus een natuurlijke reactie van het organisme om de verwonding te herstellen. Het is een ontstekingsreactie die groeifactoren vrijmaakt en op deze manier de fibroblasten in de huid stimuleert waardoor we een toename van de productie van elastine, collageen I, III en IV en glycosaminoglycanen** uitlokken. Dit proces zorgt voor een verbetering van textuur, huidverjonging, stevigheid, veerkracht,…

  Werking :
  *Algemene anti-aging
  *Versterkend, betere stevigheid en compactheid van de huid
  *Herstel van de huid
  *Vervagen van lijnen en rimpels
  *Revitalisering, een gezond uiterlijk
  *Meer uniforme en homogene teint
  *Verbetert de huidtextuur
  *Minimaliseert de grootte van de poriën
  *Verbetert het aanzien van nieuwe ontstane striemen

  Een Dermatech Pen-behandeling :
  Bestaat uit een peelingsysteem met 10% ferulinezuur (hydroxykaneelzuur). Wordt in een kuur van 4 behandelingen toegepast, 1 per 2 weken. Het interval tussen de sessies kan verhoogd worden tot 3 weken, afhankelijk van de tolerantie van de huid.

  *Verplicht aan te kopen Intensive Relief en UV+FR Block SPF 50 (mag na behandeling niet aan de zon blootgesteld worden). Deze behandeling kan u ook eenmalig laten doen. U bent dan de eerste keer dat u komt verplicht om het verzorgingsproduct voor thuis aan te kopen (€ 99.80). Indien u deze behandeling boekt in een kuur van 4 behandelingen krijgt u 50% korting op uw thuisverzorgingsproduct.

  105 minuten

  135 euro per behandeling

  500 euro kuurbehandeling (4 behandelingen/interval 2 weken)

  Thuisverzorging 99.80 euro (-50% bij kuurbehandeling)

  +Led Therapy Mask

  +Led Therapy Mask

  Deze niet invasieve en volledig pijnloze behandeling geeft je huid een instant flash effect  en is blijvend op lange termijn. Dit led masker zorgt ervoor dar de werkstoffen van het serum in de perfecte huidlaag terecht komt. Het masker zorgt ervoor dat de huid onmiddellijk aan de slag gaat met het herstellings- en verbeteringsproces van de huid.

  Germaine De Capuccini heeft een patent op dit led masker door de sterke en krachtige werking van het led licht. Ze zijn de enige die een masker op de markt hebben gebracht waar de 4 kleuren in 1 lampje zitten. Dit wil zeggen dat de lichtje kort op elkaar zitten en elke mm in het gelaat kunnen bedekken.

  Het masker beschikt over 4 kleuren :

  • Rood anti aging : Stimuleert de natuurlijke verjongingsprocessen van de huid: productie van collageen en elastine, verbetering van lijntjes en rimpels en soepelheid van de huid.
   Minder zichtbare rimpels 96%* Meer stevigheid 96%* Meer helderheid 100%*.
  • Paars imperfecties :BLAUW LICHT: Vertraagt de ontwikkeling van bacteriën die verantwoordelijk zijn voor acne. Een gladdere, meer matte huid.
   + ROOD LICHT: Regenegerend effect.Minder imperfecties 100%** Vermindering van vet- en glimmende vlekken 100%**.
  • Oranje gevoeligheid :GEEL LICHT:  Vermindert roodheid en verhoogt de tolerantiedrempel. Gekalmeerde en ontspannen huid.
   + ROOD LICHT: Regenegerend effect.Minder roodheid 100%** – Gladde huid, gekalmeerde plekken 100%
  • Groen hyperpigmentatie :GROEN LICHT: Vermindert donkere vlekken en voorkomt het verschijnen ervan, verlicht en egaliseert de kleur.
   + ROOD LICHT: Regenegerend effect.Donkere plekken zijn lichter 100%** – Meer uniformiteit 100%

  Expert Led 125 min : € 130 – € 150

  Acné 75 min : € 110

  Extreem gevoelige huid, roodheden 75 min : € 125

  Boost your skin 45 min : € 65

  +Hydracure

  +Hydracure

  “Eerst water en de rest komt later” wordt wel een gezegd.

   

  Hydratatie is stap 1 in onze huidverzorging. Deze verzorgingslijn gaat vanaf de eerste behandeling bijdragen aan het herstel van de vochtbalans. De combinatie van Hyaluronzuur en Japans bronwater uit een vulkanische bron zal de huid hydrateren, herstellen en beschermen.

   

  Heb je last van een trekkerig gevoel, droogte lijntjes en/of een doffe teint dan is de Hydracure een ideale behandeling voor u.

  75 min

  89 euro

  +Medisch esthetische AOX

  +Medisch Esthetische AOX

  Is een nieuwe generatie chemische peeling. Het is een veilige behandeling zonder bijwerkingen.

  De peeling wordt vooral gebruikt op pigmentatie en beschadigde huid door de zon. Wanneer u huid heeft afgezien van de zon of de zonnebank kunnen we deze terug gaan verbeteren met de AOX peeling. Deze peeling gaat de huid zichtbaar terug strakker en egaler maken. 

  Het voordeel van deze peeling is dat deze heel het jaar door mag uitgevoerd worden. Ook tijdens de zomer. Het AOX systeem bestaat uit een kuur van 4 behandelingen met een interval van 1 week. Op deze manier krijgt u de mooiste resultaten.

  50 min

  70 euro per behandeling

  +Medisch esthetische Synergyage

  +Medisch Esthetische Synergyage

  Anti-age behandeling die het natuurlijke proces van cel vernieuwing gaat versnellen. De kwaliteit van de huid gaat verbeteren, rimpels en open poriën verminderen, de huid gaat soepeler aanvoelen en wordt hierbij extra gehydrateerd.

   

  Synergyage is een doelgerichte behandeling die de huid gaat verbeteren.

  Tijdens deze behandeling kan u kiezen voor een supplement Pure Retinol 1.0. Wat doet retinol?  Pure retinol 1.0 heeft een hele krachtige anti rimpel werken. Dit serum gaat er voor zorgen dat onze cel vernieuwing wordt versnelt en de collageen productie versterkt wordt.

  60 min

  60 euro per behandeling

  +Retinol Serum 9.50 euro

  +Excel Therapy O2 (Zuurstofboost)

  +Excel Therapy O2 (Zuurstofboost)

  De nieuwste Anti Pollutie Cosmetica!!

  Nieuwe Anti-pollutieverzorging op basis van zuurstof. Voorkomt en bestrijdt vroegtijdige veroudering.
  Cosmetische verzorgingslijn met Cytokines en zuurstof die de huid beschermt tegen stress veroorzakende omgevingsfactoren zoals uitlaatgassen, computerscherm, ..  en de veroudering vertraagt. Ze bevat componenten die helpen de cel functies van de huid te herstellen en bieden de noodzakelijke mechanismen aan om veroudering tegen te gaan, en vervuiling van de huid uit te sluiten.

   

  Deze verzorging zorgt er voor dat u een schild creëert op uw huid zodat er geen stoffen meer van buitenaf in de huid kunnen indringen. Deze verzorging is ideaal wanneer uw huid nood heeft aan een boost van zuurstof. U heeft een instant touche d’éclat met deze verzorging.

  75 min

  96 euro

  +Timexpert White

  +Timexpert White

  Een krachtige anti-agingverzorging speciaal gecreëerd voor de doffe huid met hyperpigmentatie (pigmentvlekken).
  Dankzij de effectieve technologie Melanolight Process, een exclusief procedé dat ontwikkeld is in de laboratoria van Germaine de Capuccini, voorkomt, reguleert en corrigeert Timexpert White het ontstaan van vlekken zodat het gelaat, als een edelsteen, zijn perfectie herwint.

  75 min

  95 euro

  +For Men

  +For Men

  De tijd dat schoonheidsbehandelingen enkel telt voor vrouwen is voorbij. Wilt u als man graag een huidbeterende gelaatsverzorging? Dan is deze behandeling iets voor u!

  Een anti – age lijn eclusief ontwikkeld voor de mannenhuid. Deze is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten zoals Vit-C, berkensap en olijfblad. De huid gaat zichzlef herstellen, afvalstoffen worden verwijdert en de huid gaat er steviger uitzien.

  75 min

  80 euro

  +Microdermabrasie

  +Microdermabrasie

  De favoriete behandeling voor een gladdere en jongere huid…

  Crystal Clear Microdermabrasie biedt een veilige en gecontroleerde methode voor peeling. Een excellente en progressieve oplossing voor open poriën, mee-eters, pigmentatieproblemen, littekens, acnelittekens, striemen en veel meer.

   

  Door de behandeling worden nieuwe collageen- en elastineformaties gevormd. Het zachte vacuümeffect zorgt voor een directe lifting van vermoeide spieren, net een ‘work out’ voor het gelaat.

  Crystal Clear Microdermabrasie kan over het hele lichaam toegepast worden, zeker op plaatsen zoals de ruwe huid op de armen, ingegroeide haren bij de bikinilijn, littekens op het hele lichaam en bij cellulitis op de benen.

  45 minuten

  89 euro

  Deze behandeling voeren wij enkel uit bij bebeautiful Villerslei 128 Schoten, niet in de Paalstraat

  +Supplementen tijdens gelaatsverzorging

  +Supplementen tijdens gelaatsverzorging

  GELAAT

  V-shape dubbele kin masker €15

  Verbeteren mondcontour met 3D needling €18

  Plasma radiofrequentie gladstrijken €25 per zone (voorhoofd, kraaienpootjes, bovenlip,…)

  Jane Iredale gezonde minerale dag make-up €25

  PLASMA couperose verwijderen €100

  PLASMA pigmentvlekken verwijderen. Prijs afhankelijk van hoeveelheid.

  OGEN

  Oogcrème met bijhorende anti rides oogmasker €15

  Kraaienpootjes 3D needling €18

  LICHAAM

  PLASMA radiofrequentie decolleté gladstrijken €45

  Scrub van de benen en verkoelende gel voor lichtere benen €18

  Pigmentvlekken en huidverbetering handen 3D needling €35

  +Excel Therapy Premier

  +Excel Therapy Premier

  De beste aanvullende thuisproducten:

  Excel Therapy Premier is de luxueuze cosmeticalijn van Germaine de Capuccini. Een sublieme anti-agingbehandeling gebaseerd op een revolutionair biotechnologisch actief bestanddeel, het resultaat van vele jaren van onderzoek: Longevity-Guard, een peptidencombinatie gewonnen uit rijst die de eigenschap “SIRT-Activating” heeft. Dat is de eigenschap om de sirtuïnes in de huidcellen te activeren met het doel het leven ervan te verlengen en zodoende de algemene veroudering van de huid uit te stellen.

   

  Op die manier krijgt de huid door middel van Excel Therapy Premier, toegang tot een uiterst kostbare schat: de proteïnen van de lange levensduur.

  Excel Therapy Premier wordt uitgebreid met THE CREAM GNG, een cosmetisch juweeltje gebaseerd op de revolutionaire wetenschap van de genomica. Slaagt erin om de leeftijd van huidcellen te reduceren dankzij GENAGE CONFIDANT, een multigene formule die het resultaat is van celonderzoek uitgevoerd tot in de meest besloten gebieden van de genen om het verouderingsproces van de huid om te keren.

  Deze producten kan u terugvinden in onze winkel of op onze webshop.

  Excel Therapy Premier The Serum 50 ML  €280

  Excel Therapy Premier The Cream 50 ML €265

  Excel Therapy Premier The Cream GNG 50 ML  €290

  Excel Therapy Premier The Body Cream GNG 200 ML €156

  Plasma Pro Lift

  Hoe werkt een plasma lift? Tijdens een Plasma lift wordt uw huid op kleine schaal behandeld met plasma. Een kleine boog, die bestaat uit geladen plasma, raakt uw huid puntsgewijs aan. Daardoor trekken de huidvezels samen en krijgt u vrij wel onmiddellijk een liftend effect.

  Plasmalift is een huid verbeterde liftende procedure zonder plastische chirurgie! Het verwijdert o.a. rimpels, plooien, huidzakken en overtollige huid rondom de ogen, hals, kaaklijn en rondom de mond en geeft direct blijvend resultaat.

  Hoe werkt het?

  De punt van de pen projecteert een geïoniseerde boog op het huidoppervlak. De pen zelf komt niet in contact met de huid. De plasmaboog verdampt onmiddellijk de huid op de gewenste positie en verstevigt de omliggende huid. Het maakt de huid rondom de ogen tot 100% strakker en geeft direct resultaat.

  Ooglidcorrectie

  +Ooglidcorrectie

  Deze behandeling duurt 90 min en komt op €350

  Kraaienpootjes

  +Kraaienpootjes

  Deze behandeling duurt 90 min en komt op €250

  Bovenlip

  +Bovenlip

  Deze behandeling duurt 90 min en komt op €250

  Onderlip

  +Onderlip

  Deze behandeling duurt 90 min en komt op €250

  Bovenlip en onderlip

  +Bovenlip en onderlip

  Deze behandeling duurt 120 min en komt op €400

  Wenkbrauwlift

  +Wenkbrauwlift

  Deze behandeling duurt 120 min en komt op €500

  BTX & FLLRS

  Deze behandeling wordt uitsluitned uitgevoerd door onze gespecialiseerde arts.

  BTX

  +BTX

  Botox 1 zone : €150

  Botox 2 zones : €249

  Botox 3 zones : €329

  De 3 verschillende zones zijn : voorhoofd, frons of kraaienpootjes

  FLLRS

  +FLLR

  Filler 1.6ML voor kaaklijn, nasolabiaal of marionetlijntjes €485

  Lipfiller 1ML €295

  Lipfiller 1.6ML €485

  TERUG NAAR CATEGORIEËN

  Kom langs. En laat je verwennen

  “Beauty is when you can appreciate yourself. When you love yourself, that’s when you’re most beautiful.”
  Zoe Kravitz