Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

  Ontdek Meer Over Ons

  BEBEAUTIFUL

  Mijn naam is Lizzy. In 2005 heb ik bebeautiful opgericht. Ik was al sinds jong meisje gefascineerd door alles wat te maken heeft met make-up, huidverbetering, nagels…

   

  Ik ben daarom al snel mijn droom achterna gegaan en gestart met mijn eigen zaak. Na mijn opleiding schoonheidsverzorging en tijdens mijn studies management aan de hoge school van Brussel ben ik gestart aan huis. Na een aantal jaren aan huis gaan heb ik samen met mijn man Nick een huis gekocht en verbouwd. Daar heb ik mijn eerste praktijk geopend op de Ridder Walter Van Havrelaan te Schoten. Een 5 tal jaar later zijn we verhuisd naar de Wezelsebaan te Schoten waar ik ook mijn praktijk aan ons huis had. Ik ben een mama van 2 lieve dochters en dan is thuiswerken een zaligheid. Nu ze wat groter heb ik van mijn praktijk thuis afscheid genomen…

  BEBEAUTIFUL – Paalstraat

  … en opende ik een zaak in het hartje van Schoten. De Paalstaat. Door de jaren heen heb ik mij gespecialiseerd in permanente make-up en alles wat te maken heeft met huidverbetering en huidverjonging.

   

  Ik heb het geluk om samen te werken met een fantastisch team die samen met mij een uitgebreid opleidingstraject hebben gevolgd. We hebben elks onze eigen specialiteit, dat maakt ons aanbod heel uitgebreid. We staan klaar om u een welverdiend en fantastisch “me-time” moment te bezorgen.

   

  Nog een klein weetje : Hoe ik op de naam bebeautiful kwam?

  Ons doel is dat u zichzelf kan zijn in onze zaak. U hoeft niet het gevoel te hebben dat u zich helemaal moet opmaken om bij ons binnen te stappen. Wij laten u graag uzelf zijn zodat u met een fantastisch gevoel naar buiten kan wandelen en de wereld weer aan kan. Be yourself, bebeautiful!

  Nieuwe klant

  Super vriendelijk .heel attent voor de persoon ! Vertellen wat er gaat gebeuren tijdens de behandeling Heel hygiënisch te werk ! beBeautyful is een aanrader !! Groetjes Michèle Liesse

  V.D.

  Klant Merksem

  Altijd Perfect

  BEBEAUTIFUL biedt een professionele service van hoge kwaliteit, heel leuk personeel, heel vriendelijk en gaf voldoende uitleg als ik vragen had.

  Shana J.

  Klant

  Fantastische Behandelingen

  Super vriendelijk .heel attent voor de persoon ! Vertellen wat er gaat gebeuren tijdens de behandeling Heel hygiënisch te werk ! bebeautiful is een aanrader !!

  M.L.

  Klant Schoten

  Klaar voor de week

  Altijd een plezier. Het is proper, comfortabel, efficiënt en goede resultaten. Ook prijs/kwaliteit is super! Kwalitatieve produkten en prima uitgevoerde behandeling. Fan!

  A.J.

  Klant Kapellen
  a
  25
  FOUNDATIONS
  a
  56
  MASCARAS
  a
  82
  SHADOWS
  a
  56
  Lipsticks