Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

  Permanente Make Up

  Wat is esthetische permanente make-up?

  wenkbrauwen – ogen – lippen

  Met een ultrafijn naaldje wordt in de bovenste huidlaag een huidvriendelijk pigmentvloeistof ingebracht. Door bepaalde punten in uw gelaat op een perfecte manier te accentueren, wordt er een verbetering van uw natuurlijk uiterlijk bekomen. Er kan alsnog probleemloos make-up aangebracht worden over uw permanente make-up.

  Permanente make-up wordt gebruikt om bijvoorbeeld wenkbrauwen te verfraaien. Alles wat normaal met een potloodje wordt toegevoegd, kan met permanente make-up voor een periode van 2 tot 4 jaar in de huid worden gebracht. Bij wenkbrauwen starten we met het volledig uittekenen van de wenkbrauw die perfect bij uw gelaatsvorm past. Wij werken nooit met een standaard sjabloon, waardoor je bij iedereen dezelfde vorm creëert!

  Er bestaan een aantal verschillende technieken voor het plaatsen van wenkbrauwen.

  Voor we van start gaan bespreken we eerst de verschillende technieken. Wat kan er bijvoorbeeld :

  Powderbrows :

  Powderbrows of “gepoederde wenkbrauwen” zijn wenkbrauwen die met een zeer fijn naaldje worden geplaatst. Met dit fijn naaldje en het toepassen van de pendeltechniek gaan we er voor zorgen dat er kleine pixels op de huid komen die het poedereffect geven. Powderbrows zijn strak afgewerkte en mooi gestileerde wenkbrauwen. Het geeft een liftend effect aan uw ogen en zorgt voor een mooie open blik.

  Digital Blading : 

  Digital blading is de machinale techniek van de microblading. Hierbij gaan we haartjes (hairstrokes) tekenen. Dit geeft de wenkbrauwen een heel naturel en fijne look. Deze techniek is niet voor alle huiden van toepassing. Dit omdat we moeten gaan kijken naar de dikte en de structuur van uw huid. De haartjes gaan door bijvoorbeeld een te vette huid makkelijker migreren zodat ze op lange termijn te hard in elkaar gaan vloeien. Dit kan ik op voorhand perfect beoordelen zodat u het juiste advies krijgt of de juiste techniek die bij uw huid past.

  Daarnaast kan u ook gaan kiezen voor een gecombineerde behandeling van hairstrokes en powderbrows. Hierbij gaan we aan de aanzet van de wenkbrauw en aan het staartje van de wenkbrauw haartjes tekenen. de rest van de wenkbrauw wordt dan verder gepoederd.

  Naast de machinale technieken bestaan er ook manuele technieken voor het plaatsen van mooie wenkbrauwen met permanente make up. De manuele techniek vervaagd na 1 tot 1.5 jaar. Dit is soms een leuk gevoel indien u nog niet zeker bent of u dit voor een aantal jaren wil laten plaatsen. Het is minder permanent dan de machinale techniek.

  De manuele technieken die wij toepassen zijn :

  Microblading (Hairstroke) en microweel brows.(powderbrows)

  Permanente make up aan de ogen

  Ook hier wordt er rekening gehouden met uw voorkeur. Men kan zowel boven- als onderaan een lijntje zetten. We starten steeds met een fijn lijntje. Tijdens de nabehandeling kan u het dan eventueel wat dikker laten zetten. Deze lijntjes kunnen nooit meer uitlopen of tijdens de dag vervagen. Het praktische voordeel daarvan is onbetaalbaar.

  Permanente make up aan de lippen

  Ook hier bestaan er ondertussen een aantal verschillende technieken :

  Lipcontour.

  Lipcontour met schaduw.

  Blushed Lips.

  Full lips.

  Candy Lips.

  Door bepaalde punten in uw gelaat op een perfecte manier te accentueren, wordt er een verbetering van uw natuurlijk uiterlijk bekomen.

  Wat is het verschil met tatoeëren?

  Permanente make-up lijkt op tatoeëren. Een tatoeage wordt echter in het onderhuids bindweefsel geplaatst, dit is echt permanent. Permanente make-up wordt in de lederhuid geplaatst. Deze pigmentatie is hierdoor eigenlijk niet echt permanent. Door onder andere ultraviolet licht en door het natuurlijke vernieuwen van de huid door schuren en wrijving, zal de pigmentatie na 1 tot 4 jaar vervagen. (bron : Wikipedia)

  Waarom kan permanente make-up een oplossing zijn? En hoe verloopt de behandeling.

  • Als u er in een mum van tijd verzorgd wilt uitzien.
  • Als u niet zo’n vaste hand heeft.
  • Als u een allergie heeft voor traditionele make-up.
  • Als u een bril draagt en het niet goed meer kan zien.
  • Als u vroeger heeft meegedaan aan de fijne wenkbrauwen mode.
  • Als u uw lippen wil accentueren en uw mond wil perfectioneren.
  • Als u graag een mooie omlijning wil van uw ogen, ook als u uit het water komt.
  • Als u er altijd perfect wilt uitzien gelijk waar, gelijk wanneer.

  We starten de behandeling met een vragenlijst die ik, samen met u overloop. Dit doen we om te bekijken of er zaken zijn die invloed kunnen hebben op uw permanente make up. Vervolgens gaan we verder we het bepalen van de vorm en het voortekenen. Wij werken met verdoving zodat u zo weinig mogelijk pijn ervaart van de behandeling. Dan kan de uiteindelijke pigmentatie beginnen, hetgeen ongeveer een uur tijd vergt afhankelijk van de zone die we behandelen.

  Na de behandeling wordt er een verzorgende crème aangebracht, die u nog enkele dagen daarna dient aan te brengen. Na 4 à 6 weken moet er nog 1 gratis nabehandeling gedaan worden en sommige punten bij te werken.

  Geen behandelingen bij zwangere vrouwen, borstvoeding, diabetici en mensen die sterke bloedverdunners innemen.

  Medische micropigmentatie

  Areola (tepelhof) – Scalp (Hoofdhuid) – Litteken – Gespleten lip (Schisis) – Nagelpigmentatie – Navelpigmentatie – Alopecia

  TERUG NAAR CATEGORIEËN

  Kom langs. En laat je verwennen

  “Beauty is when you can appreciate yourself. When you love yourself, that’s when you’re most beautiful.”
  Zoe Kravitz