Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

  Permanente Make Up

  Wat is permanente make-up?

  Met een ultrafijn wegwerp naaldje wordt in de bovenste huidlaag een huidvriendelijk pigmentvloeistof ingebracht. Zo kan de lipcontour gecorrigeerd worden, worden de ogen geaccentueerd en kunnen de wenkbrauwen verbeterd worden.

  Door bepaalde punten in uw gelaat op een perfecte manier te accentueren, wordt er een verbetering van uw natuurlijk uiterlijk bekomen.

  Doel van permanente make-up.

  Door bepaalde punten in uw gelaat op een perfecte manier te accentueren, wordt er een verbetering van uw natuurlijk uiterlijk bekomen. Er kan alsnog probleemloos make-up aangebracht worden over uw permanente make-up.

  Voor eeuwig mooi!

  Het grote verschil met tatoeage is dat permanente make-up niet echt definitief is. De pigmenten worden niet dieper dan de bovenste huidlaag ingebracht en “slijt” door het natuurlijke celvernieuwingsproces er terug uit. Maar ondertussen kan u er wel mee zwemmen, douchen, sporten, …kortom, op elk moment ziet u er gewoon onberispelijk uit.

  Wenkbrauwen.

  Er wordt rekening gehouden met het natuurlijke huid- en haartype. De wenkbrauwen worden voorgetekenden en de vorm en de kleur worden met u besproken. Ideaal voor mensen die nog weinig of geen haartjes meer hebben. Het resultaat is natuurlijke wenkbrauwen die het gezicht doen spreken.

  Ogen.

  Ook hier wordt er rekening gehouden met uw voorkeur. Men kan zowel boven- als onderaan een lijntje zetten. We starten steeds met een fijn lijntje. Tijdens de nabehandeling kan u het dan eventueel wat dikker laten zetten. Deze lijntjes kunnen nooit meer uitlopen of tijdens de dag vervagen. Het praktische voordeel daarvan is onbetaalbaar.

  Lipcontour.

  De vorm en de kleur wordt samen met u uitgezocht. Het kleurpigment kan de natuurlijke contour van de lippen benadrukken. U kan ook een contour nemen die wordt uitgeschaduwd wat nog natuurlijker en mooier is. Ondertussen is er voor de dames met een zeer lichte kleur van lippen of kleine lippen de Full Lips. Hierbij worden de lippen volledig ingekleurd en indien nodig vergroot

  Waarom kan permanente make-up een oplossing zijn? En hoe verloopt de behandeling.

  • Als u er in een mum van tijd verzorgd wilt uitzien.
  • Als u niet zo’n vaste hand heeft.
  • Als u een allergie heeft voor traditionele make-up.
  • Als u een bril draagt en het niet goed meer kan zien.
  • Als u vroeger heeft meegedaan aan de fijne wenkbrauwen mode.
  • Als u uw lippen wil accentueren en uw mond wil perfectioneren.
  • Als u graag een mooie omlijning wil van uw ogen, ook als u uit het water komt.
  • Als u er altijd perfect wilt uitzien gelijk waar, gelijk wanneer.

  Uw schoonheidsspecialiste zal u vragen een lijst in te vullen met al uw medische gegevens, welke invloed kan hebben op de behandeling. De kleur en de vorm worden samen met u gekozen, en de nabehandelinginstructies uitgelegd. Dan kan de uiteindelijke pigmentatie beginnen, hetgeen ongeveer een uur tijd vergt.

  Na de behandeling wordt er een verzorgende crème aangebracht, die u nog enkele dagen daarna dient aan te brengen. Na 4 à 6 weken moet er nog een gratis nabehandeling gedaan worden en sommige punten bij te werken.

  Geen behandelingen bij zwangere vrouwen, borstvoeding, diabetici en mensen die sterke bloedverdunners innemen.

  TERUG NAAR CATEGORIEËN

  Kom langs. En laat je verwennen

  “Beauty is when you can appreciate yourself. When you love yourself, that’s when you’re most beautiful.”
  Zoe Kravitz