Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

  Wenkbrauwen

  Microblading

  Wat is Microblading :

  De techniek is eigenlijk heel eenvoudig. Met minuscule mesjes worden oppervlakkige krasjes gemaakt, net onder de bovenste huidlaag (dermis). Daarin wordt het pigment aangebracht. Zo krijg je heel dunne getekende haartjes, die met het blote oog amper van echte te onderscheiden zijn. Precies daardoor is de techniek ideaal voor mensen die weinig tot geen wenkbrauwhaartjes hebben, erg lichte haartjes hebben of door een litteken een kale plek hebben in hun wenkbrauwen.

  De behandeling :

  Microblading hoeft niet meteen heel opvallend te zijn. U kan met deze techniek ook fijne correctie laten doen. Uiteraard kan u ook kiezen voor opvallendere, uitgesproken wenkbrauwen. Dit wordt tijdens onze eerste afspraak allemaal zeer zorgvuldig en uitgebreid besproken. Deze behandeling wordt altijd in 2 verschillende behandelingen geplaatst. Tijdens de eerste behandeling zetten we de volledige wenkbrauw helemaal perfect. Dan moet deze 3 tot 4 weken genezen. Na de genezing doen we een 2 de behandeling om ervoor te zorgen dat het pigment er perfect in zit. Microblading blijft zichtbaar tot 12 a 18 maanden afhankelijk van de huid.

  De nazorg :

  Na de behandeling leggen wij de nazorg uit, ontvangt u een nazorgformulier mee zodat precies weet hoe u de nieuwe microblading de eerste week moet verzorgen en ontvangt u een nazorgcrème.

  Gediplomeerd :

  Wij hebben de juiste opleidingen gevolgd en beschikken over alle attesten die nodig zijn om deze behandeling uit te voeren. U mag er dus 100% zeker van zijn dat u in goede handen bent.

  Wenkbrauwen kleuren

  Veel vrouwen vinden het mooi om hun wenkbrauwen in dezelfde tint te hebben als hun haarkleur.  Maar ook om de grijzen te verdoezelen is wenkbrauwen kleuren de ideale oplossing. Deze behandeling is volledig pijnloos en huidvriendelijk.

  Ook kunnen wij uw wimpers kleuren. Ideaal wanneer u lichte wimpers heeft of wanneer u op vakantie gaat.

  TERUG NAAR CATEGORIEËN

  Kom langs. En laat je verwennen

  “Beauty is when you can appreciate yourself. When you love yourself, that’s when you’re most beautiful.”
  Zoe Kravitz