Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

  ProNails Premium

  “Bflex Natural Nail Treatment”

  Bflex (Biab) nagels

  Deze innovatieve Gel in een flesje is super flexibel en ideaal voor wie van korte of mediumlange natuurlijke nagels houdt met een uiterst dunne en natuurlijke look. Deze Gel kan op alle nageltypes worden toegepast. Of de nagels nu flexibel, dun, normaal, gezond, hard, droog of beschadigd zijn. Dus ook nagelbijters zijn hiermee geholpen.

  Wat zijn de voordelen:

  • Brengt de natuurlijke schoonheid van de eigen nagels naar boven
  • De nagels worden verstevigd en beschermd
  • Helpt de natuurlijke nagel groeien, doordat de Gel flexibel meebuigt
  • Zuurvrije formule: beter voor de nagels en huid, je vermijdt allergieën
  • Ideaal voor wie houdt van korte, natuurlijke en glanzende nagels
  • Ideaal voor alle nageltypes, ook voor nagelbijters
  • Veel langere houdbaarheid dan semi-permanente nagellak

  Nieuwe set Bflex nagels: € 70

  Bijwerking Bflex nagels: € 54

  Acrylnagels en Gelnagels

  “Onze handen zijn ons visitekaartje” – u hebt het misschien al eerder gehoord. Het eerste contact wordt meestal gelegd met een handdruk. Nette handen en mooie verzorgde nagels zijn daarom een niet te onderschatten troef.

  De kunstnagel heeft de laatste jaren veel opgang gemaakt. Terecht, want dankzij deze uitvinding hoeft u niet meer om de twee dagen uw nagels bij te vijlen en te lakken. Met kunstnagels heeft u altijd mooie en verzorgde nagels.

  “Onze handen zijn ons visitekaartje”

  De kunstnagel wordt, na een kleine manicure, geplaatst op de natuurlijke nagel.. Daarna wordt hij in vorm gevijld en afgewerkt. Wanneer u vindt dat uw nagels niet lang genoeg zijn, kunnen ze altijd verlengd worden met tips of sjablonen. Na een 3 tot 4 tal weken – afhankelijk van de snelheid van de groei van de natuurlijke nagel – wordt er een nabehandeling gedaan. Dan wordt de kunstnagel tot 90% verwijderd en wordt er een nieuwe op geplaatst.

  Voor het plaatsen van gelnagels werken wij met met het ProNails. Ook de nieuwe Mastergels!

  Voor acryl nagels gebruiken we het nummer 1 merk in zijn segment. CND

   

  PRIJSLIJST KUNSTNAGELS : 

  BFLEX BIAB NAGELS

  nieuw set op eigen nagels €70

  bijwerking bflex nagels €54

  ACRYLNAGELS

  nieuw set zonder verlenging €70

  nieuw set met verlenging €75

  bijwerking french of color €54

  GELNAGELS

  nieuw set zonder verlenging €70

  nieuw set met verlenging €75

  bijwerking french of color €54

  GELLAK

  so polish peel off €39

  so polisch soak off €39

  verwijderen so polish met verzorging €28

  gellak aan de tenen €35

  bijwerken gellak aan de tenen €26

  So Polish Peel Off

  Met deze permanente nagellak kan u vanaf nu genieten van 2 weken prachtig gelakte nagels, terwijl ze gelijktijdig beschermd én gevoed worden. Veilig bedekt dankzij de Vital Nail Skin, kunnen uw nagels met het nieuwe vital nail serum* profiteren van een voedende nageltherapie van 2 weken volledige weken! Hiermee herstelt u effectief de nagels en maakt u ze sterker en gezonder dan ooit!

  SoPolish geeft extra sterkte aan de nagel en heeft een blijvende glans. Het wordt aangebracht zoals nagellak, hardt zeer snel uit onder LED licht en wordt snel verwijderd dankzij het peel-off systeem zonder beschadiging aan de natuurlijke nagel.Zonder buffen, zonder frezen, zonder vijlen, met volledig respect voor de natuurlijke nagel.

  SO POLISH (gellak) peel off €39

  So Polish Soak Off :

  Met deze permanente nagellak kan u vanaf nu genieten van 2 weken prachtig gelakte nagels. Het wordt aangebracht zoals nagellak, hardt zeer snel uit onder LED licht en wordt snel verwijderd dankzij het afweeksysteem zonder beschadiging aan de natuurlijke nagel.

  Dit systeem kan u om de 2 a 3 weken laten bijwerken. De So Polish wordt dan afgeweekt zodat we de natuurlijke nagel niet gaan beschadigen. Na het afweken en verzorgen van de nagel wordt er een nieuwe So Polish kleur naar keuze of French manicure geplaatst.

  SO POLISH (gellak) soak off €39

  verwijderen gellak met verzorging €28

  gellak aan de tenen €35

  bijwerken gellak aan de tenen €26

  Manicure

  Klassieke manicure

  Manicure is de verzorging van de nagels en de handen. Het is een essentiële verzorging die vaak vergeten word. Als u graag verzorgde nagels hebt, kan u kiezen voor een manicure van de natuurlijke nagels.

  Hierbij wordt de natuurlijke nagel volledig verzorgd, in vorm gevijld en afgewerkt met een nagelriemolie. Als afsluiter krijgen je handen een heerlijke massage met een voedende handcrème.

  Spa Manicure

  De spa manicure is een heel aangenaam me-time momentje. Tevens ook iets heel leuk om cadeau te doen voor een speciale gelegenheid zoals moederdag,een verjaardag van een vriendin,…

  Bij deze behandeling komt een stukje wellness kijken. We gaan eerst de handen tot aan de ellebogen wassen met Aloë Vera Soap van ProNails. Dan volgt een volledig manicure. We gaan verder met een scrub en een deugddoend masker voor handen en onderarmen. Een massage mag er zeker niet aan ontbreken. U kan er voor kiezen om de nagels eventueel af te werken met onze hoogtechnologische longwear nagellak van ProNails.

  Manicure met Longwear nagellak:

  Indien u graag een mooi kleurtje op uw verzorgde nagels wil, kan u na de manicure kiezen uit ons uitgebreid gamma aan Longwear Nagellakken. Waarom Longwear?

  De LongWear ColourFix Technology is een slimme innovatie die zorgt voor een record houdbaarheid. Na het aanbrengen zullen de LongWear Start, Colour en Finish lagen samensmelten om een sterke hechting te creëren dankzij hun unieke, samenwerkende formules. Deze combinatie maakt LongWear sterker en langer houdbaar dan eender welke gewone nagellak.

  PRIJSLIJST MANICURE

  klassieke manicure 30 min €24

  manicure met longwear 40 min €35

  spa manicure 45 min €37

  spa manicure met longwear 60 min €48

  behandeling schimmelnagel met laser €75

  TERUG NAAR CATEGORIEËN

  Kom langs. En laat je verwennen

  “Beauty is when you can appreciate yourself. When you love yourself, that’s when you’re most beautiful.”
  Zoe Kravitz