Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

  Schoonheidsbehandelingen

  Gelaatsverzorging Germaine De Capuccini

  Heeft u nood aan een me-time moment en wil u graag eens echt genieten van een deugddoende gelaatsverzorging? Dan staan wij graag klaar voor u. Wij leggen u met onze verschillende gelaatsverzorging graag een in de watten. Zo trekken wij u uit uw dagelijkse sleur en stress momenten. Even genieten, weg van alles.

  “WAT kan ik kiezen?”

  Weet u niet goed welke behandeling u moet kiezen? Geen probleem! Indien u graag online een afspraak maakt mag u kiezen voor een verzorging. Hier hangt u niet aan vast. Wij overlopen, door middel van een huidanalyse, samen met u waar uzelf en uw huid nood aan heeft.

  “GERMAINE De Capuccini?”

  Wij werken met de producten van Germaine De Capuccini die in de top 5 van de wereld staan. De combinatie van deze producten en onze behandeling gaan uw huid terug doen stralen! Wees welkom, wij zetten de koffie graag klaar voor u!

  “ANTI-AGING”

  Bent u eerder op zoek naar een huidverbeterende anti aging behandeling? Kijk dan zeker eens tussen onze esthetische en medische verzorgingen.

  “ANDERE schoonheidsbehandelingen :”

  Naast onze gelaatsverzorgingen kan u bij ons ook terecht voor andere behandelingen zoals : browshaping, henna brows, ontharing, lash lift, manicure, pedicure,… ontdek onze andere behandelingen hieronder.

  Anti-stress gelaatsverzorging

  Anti-stress gelaatsverzorging

  Een reinigende en zuiverende gelaatsverzorging die de vermoeide gestresseerde huid gaat aanpakken. Hierbij wordt onder andere gebruik gemaakt van een rozenmasker. Een masker dat zalig en kalmerend aanvoelt op de huid en een zachte huid achterlaat.

  60 min

  €71

  Detox verzorging

  Detox verzorging

  Een diep reinigende verzorging met een masker op basis van klei. Klei heeft een ontgiftende en zuurstofhoudende eigenschap. Het gaat ouderdomstekenen vervagen en de huid gaat weer fris en stralend aanvoelen.

  60 min

  €71

  Purexpert (Acné)

  Purexpert (Acné)

  Deze gelaatsverzorging is specifiek voor de behandeling van acné en onzuiverheden in de huid. Deze verzorging mag al op jonge leeftijd worden toegepast.

   

  Purexpert is een originele, geavanceerde behandeling in drie fases met natuurlijke ingrediënten, waarmee je poriën en onregelmatigheden in de teint zult verminderen.

  60 min

  €77

  +B-calm

  +B-calm

  B-calm is de deskundige anti-aging derma cosmetische behandeling voor de huid die overgevoelig of intolerant is en de neiging heef om rood te worden. Deze behandeling bevat extracten van Tasmaanse peperbessen ,narcis en zoethout wat de huid meteen kalmeert en het jeukende, branderige gevoel wegneemt.

  60 min

  €82

  +Supplementen tijdens gelaatsverzorging

  +Supplementen gelaatsverzorging

  GELAAT

  V-shape dubbele kin masker €15

  Verbeteren mondcontour met 3D needling €18

  Jane Iredale gezonde minerale dag make-up €25

  OGEN

  Oogcrème met bijhorende anti rides oogmasker €15

  Kraaienpootjes 3D needling €18

  LICHAAM

  Scrub van de benen en verkoelende gel voor lichtere benen €18

  Pigmentvlekken en huidverbetering handen 3D needling €35

  Ontharen.

  Lichaamsbeharing – van de wenkbrauwen tot de onderbenen – is een lastig iets. De oplossing voor deze vervelende haargroei is het ontharen met was. In tegenstelling tot een scheerbeurt komen de haren bij het epileren met was minder stug terug én blijven ze veel langer weg.

  We raden aan om deze behandeling elke 5 a 6 weken te herhalen voor een optimaal resultaat.

  We merken dat klanten zich vaak voor een keertje komen laten ontharen met was als ze op vakantie vertrekken. We begrijpen dat u op vakantie niet elke dag zin heeft om uw scheermesje boven te halen. Helaas kunnen wij u geen optimaal resultaat bieden wanneer u altijd scheert en dan komt voor een ontharing net voor vertrek. Wanneer u op vakantie wil genieten van haargroei die langer wegblijft is het de bedoeling dat u 2 tot 3 keer voor uw vertrek de zone laat behandelen. Dit wil zeggen dat u minstens 2 maanden voor uw vertrek mag starten met de ontharing.

   

  PRIJSLIJST ONTHAREN :

  wenkbrauwen €12

  bovenlip €10

  kin €8

  wenkbrauwen en bovenlip €17

  gelaat ontharen €19

  oksels €17

  onderarmen €21

  buikstreep €7

  bikini €18

  bikini volledig €36

  bovenbenen €22

  onderbenen €26

  benen volledig €39

  rug €29

  Wij ontharen ook mannen met uitzondering van de liesstreek.

  Ontharen Met Was Of Definitieve Ontharing

  Ontharing

  Ontharen met was?

  De oppervlakte wordt eerst zorgvuldig ingewreven met een lotion en daarna bepoederd met talkpoeder om de haartjes goed te kunnen zien. Vervolgens gaan we van start met de ontharing. We werken met lauwe was die met een spatel, of met een roller in geval van een grotere oppervlakte, op de haartjes wordt aangebracht en dan met behulp van een strip verwijderd worden.

   

  We gebruiken altijd een was voor de zeer gevoelige huid, ongeacht uw huidtype. Het werkt veel zachter en is minder gevoelig. In het gelaat en voor en Brazilian wax werken we met filmhars. Na het ontharen wordt de huid ingewreven met een cooling gel en een verzorgende lotion.

   

  De eerste keer raden wij aan dat de haartjes toch 0.5 cm gegroeid zijn om ze goed te kunnen verwijderen. Tussen de eerste 4 ontharingsbeurten mag u een 4 tal weken rekenen. Eens de haarcyclus dan wat gelijk loopt kan u de tussenperiode rekken naar 6 weken.

  Medische Pedicure.

  In onze pedicure relaxzetel laten wij u genieten van een volledige verzorging van uw voeten. Tijdens deze behandeling verzorgen we de nagels van de tenen en verwijderen we alle eelt. Indien u last heeft van kleine problemen zoals: likdoorns, eeltpit, eksteroog,…worden deze zorgvuldig behandel tijdens een medische pedicure. Als afsluiter krijgen uw voeten een heerlijke massage met een verzorgende voetencrème van Pronails.

  We raden aan om deze behandeling elke 5 a 6 weken te herhalen voor een optimaal resultaat. Zo blijvend de problemen aan de voeten ook uitgesloten.

  Spa pedicure

  Dit is een volledige medische pedicure met een extra verwennerij erbij. We starten met het wassen en weken van uw voeten in Aloë Vera. Daarna voeren we de volledige pedicure uit. Vervolgens krijgt u een scrub op basis van eucalyptus, en mogen uw voetjes genieten van een deugddoend masker. We sluiten af met een massage. Zo loopt u terug helemaal op wolkjes.

  cosmetische pedicure 30 min €34

  medische pedicure 45 min €44

  pedicure met longwear (nagellak) 45 min €44

  spa pedicure 45 min €48

  spa pedicure met longwear (nagellak) 60 min €58

  gellak aan de tenen €35

  bijwerken gellak aan de tenen €29

  schimmelnagelbehandeling met laser €75

  Medische Pedicure met Longwear of Gellak.

  Na de pedicure kan u er voor kiezen om uw nagels te laten lakken met ons uitgebreid gamma aan Longwear of Gellak kleuren van ProNails.

  Longwear

  Waarom Longwear?

  De LongWear ColourFix Technology is een slimme innovatie die zorgt voor een record houdbaarheid. Na het aanbrengen zullen de LongWear Start, Colour en Finish lagen samensmelten om een sterke hechting te creëren dankzij hun unieke, samenwerkende formules. Deze combinatie maakt LongWear sterker en langer houdbaar dan eender welke gewone nagellak.

  pedicure met longwear 45 min €44

  spa pedicure met longwear 60min €58

  Gellak

  Waarom Gellak?

  Gellak van ProNails blijft 5 a 6 weken mooi op de teennagels, zo hoeft u tussen uw behandeling niet opnieuw te lakken.

  De gellak wordt aanbracht in 2 lagen op de teennagels en uitgehard onder LED licht. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de droogtijd van de teennagels. U kan meteen weer in uw schoenen stappen na de behandeling.

  gellak aan de tenen €35 (zonder pedicure)

  bijwerken gellak aan de tenen €29 (zonder pedicure)

  TERUG NAAR CATEGORIEËN

  Kom langs. En laat je verwennen

  “Beauty is when you can appreciate yourself. When you love yourself, that’s when you’re most beautiful.”
  Zoe Kravitz